سیدرسول موسوینژادیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: نقشه مهندسی فرهنگی استان سمنان آخرین مراحل اصلاح و تدوین خود را سپری میکند و پس از نهایی شدن سند، در سامانه شفافیت قرار میگیرد. پس از نهایی شدن این سند، همه هزینهکردها در حوزه فرهنگ و هنر بر مبنای آن انجام خواهد شد.
وی از رویکرد جزیرهای به عنوان یکی از آفتها در حوزه فعالیتهای فرهنگی یاد کرد و گفت: در فعالیتهای فرهنگی نباید نگاه جزیرهای و دستگاهی داشته باشیم.
وی تدوین برش استانی سند مهندسی فرهنگی را یک سند مهم خواند و افزود: نقشه مهندسی فرهنگی، متناسب با ظرفیتها، نیازها و توانمندیها و زیرساختهای فرهنگی استان تدوین میشود.
موسوی نژادیان در پاسخ به پرسشی درباره لزوم توجه به تفاوتها و ظرفیتهای فرهنگی در شهرستانها خاطرنشان کرد: جدای از برش استانی این سند، تدوین برش شهرستانی این سند مهم فرهنگی نیز امری ضروری است که در حال انجام و قرار است که هر کدام از شهرستانهای هشتگانه استان بر اساس زیستبوم خود، برنامه تعریف کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ادامه داد: در کنار نقشه مهندسی فرهنگی استان، تهیه دو برش شهرستانی و دستگاهی نیز به عنوان مکمل این سند امری ضروری است.
وی فقدان چنین سندی را از مهمترین کاستیها در چهار دهه گذشته برشمرد و اظهار کرد: نبود این نقشه مهندسی فرهنگی سبب شده بود که برخی دستگاهها به وظایف خود در این حوزه کمتر توجه کنند. با تدوین این سند نقش هر دستگاه فرهنگی نیز مشخص میشود و همین از رویکرد جزیرهای به حوزه فرهنگ و هنر جلوگیری میکند.
وی به ضریب بالای شفافیت در این سند اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه امکان رصد فعالیتها توسط مردم به سهولت فراهم شده، با تدوین و عملیاتی شدن این سند، شاهد یک تحول جدی در این بخش خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات