احمدرضا مظاهری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) با کاهش ۳۴ پلهای در رتبهبندی کشوری و ۱۶ پلهای در میان دانشگاههای جامع به بهترین جایگاه خود از زمان تأسیس رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: این پیشرفت چشمگیر نشاندهنده رشد محسوس در مقایسه با دانشگاههای همجوار و نتیجه تلاشهای مستمر مجموعه دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) اضافه کرد: همچنین دانشگاه با ارتقای قابل توجه رتبه پژوهشی از ۸۶ به ۳۸ در میان دانشگاههای کشور موفقیتی چشمگیر را رقم زده و این جهش چشمگیر در عرصه، پژوهش حاصل تلاشهای برنامهریزی شده ارتقاء کیفی فعالیتهای علمی و همت والای اعضای هیأت، علمی پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه است.
مظاهری بیان کرد: این دانشگاه با تلاش اعضای هیأت علمی و رویکرد پژوهش محور رتبه نخست سرانه مقالات علمی را در میان دانشگاههای جامع زیر ۲۰ سال کشور کسب کرده و این موفقیت نشاندهنده جایگاه علمی برجسته دانشگاه و نقش آن در تولید دانش است.
وی ادامه داد: انتشار مقالات در مجلات معتبر، حاصل برنامهریزی دقیق پژوهشی و حمایت از تحقیقات نوآورانه بوده است.
رئیس دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) تصریح کرد: همچنین دانشگاه با تمرکز بر تولید علم و ترویج فرهنگ پژوهش، موفق به کسب رتبه دوم سرانه مقالات علمی در میان دانشگاههای جامع کشور بر اساس شاخص ISC شده است.
وی اظهار کرد: براساس گزارش سالیانه الزویر در سال ۲۰۲۴ که با همکاری پایگاه استنادی اسکوپوس و دانشگاه استنفورد تهیه شده است دکتر محمد عابدینی و دکتر بهرام رشیدی، اعضای هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) خاطرنشان کرد: این رتبهبندی بر مبنای شاخصهای استنادی از جمله تعداد مقالات منتشر شده، میزان ارجاعات، شاخص H-index و تأثیرگذاری علمی انجام شده است.
مظاهری اضافه کرد: دانشگاه موفق به کسب رتبه ۲۷ در میان دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور در جدیدترین رتبهبندی معتبر نیچر ایندکس شده است.
وی بیان کرد: این موفقیت حاصل تلاش مستمر اعضای هیأت علمی پژوهشگران و دانشجویان در تولید و انتشار مقالات علمی معتبر در سطح بین المللی است.
رئیس دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) ادامه داد: نیچر ایندکس بهعنوان یکی شاخصهای برجسته ارزیابی کیفیت، پژوهش نشاندهنده جایگاه رو به رشد دانشگاه در عرصه تولید علم و نوآوریهای علمی است.
انتهای پیام
نظرات