• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404091006225
  • خبرنگار : 50175

معاون دانشگاه خبر داد

فعال بودن ۱۷ نشریه در دانشگاه علوم پزشکی لرستان

فعال بودن ۱۷ نشریه در دانشگاه علوم پزشکی لرستان

ایسنا/لرستان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از فعال بودن ۱۷ نشریه در این دانشگاه خبر داد.

مهناز مردانی در نشست شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، اظهار کرد: برنامه‌های متنوعی در آذرماه، مد نظرمان بوده و قرار است با مشارکت و همکاری دانشجویان، گام‌هایی را در استان و در دانشگاه برداریم تا دانشجویان به مسئولین دانشگاهی اعتماد پیدا کنند و ببینند که مسئولین در کنار آنان ایستاده‌اند و برای نظرات و خواسته‌های دانشجویان احترام قائل هستند.

وی خاطرنشان کرد: در دانشگاه ۱۷ نشریه دانشجویی وجود دارد که در زمینه‌های مختلف فرهنگی و سیاسی و دیگر فعالیت‌های اجتماعی توسط خود دانشجویان، تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی مدیریت می‌شوند و انصافا دانشجویان در این زمینه و در راستای فعالیت‌های اجتماعی فعال و پویا عمل می‌کنند.

حجت الاسلام اسفندی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز با بیان اینکه جمهوری اسلامی باعث بیداری دیگر کشورها شده و خود گویای صدور انقلاب ماست، اظهار کرد: ایران نشان داد که می‌توان در برابر استکبار جهانی ایستاد و با آن مبارزه کرد و امروز شاهدیم که دیگر کشورها نیز در برابر آمریکا و نظام سلطه ایستاده و  همه باور کرده‌اند که جمهوری اسلامی گام‌های بزرگی را در جهان برداشته است و می‌توان با استکبار جهانی جنگید و با مقاومت پیروز میدان شد و این چیزی جز صدور انقلاب ما نیست.

وی بیان کرد: حرکت و ایستادگی در برابر دشمنان اسلام، امروزه جهانگیرتر شده است و امیدوارم برای جوانان مان یک تحلیل درستی را نسبت به قضایا و اتفاقات رخ داده داشته باشیم و بتوانیم دیدگاه‌های نسل جدید و دانشجویان را به این سمت و سو هدایت کرده و تعاملات اجتماعی خود با دانشجویان را بیشتر کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان روز دوشنبه ۱۰ آذر، در این نشست در خصوص مناسبت های فرهنگی و منتهی به آذرماه ماه از جمله برگزاری مراسم ۱۶ آذرماه با مشارکت دانشجویان، تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی، مراسم ۱۳ آذر ماه مصادف با وفات حضرت ام البنین (س)، برگزاری مراسم روز زن و گرامیداشت مقام مادر به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، دیدار با دانشجویان و برگزاری مراسم شب یلدا و برگزاری مسابقات ورزشی و دیگر فعالیت‌های فرهنگی با مشارکت دانشجویان و همچنین برگزاری یادواره شهدا، برگزاری مسابقه کتابخوانی، کرسی‌های آزاد اندیشی، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی و مطالبه‌گری آزادی خواهی با نظر موافق شورای عالی نظارت بر تشکل‌ها، با نگاه ویژه به جنگ ۱۲ روزه، زنده نگه داشتن انتظار فرج و تقویت روحیه امیدآفرینی در جوانان بحث و تبادل نظر شد و تصمیماتی در همین راستا اتخاذ شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha