• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404023021981
  • خبرنگار : 71951

‌سرمایه‌گذار پروژه احداث هتل در پیشوا مطرح کرد

عدم ثبت عنوان صنایع در سیستم شهرداری، صدور پروانه ساختمانی را با مشکل مواجه کرده است

عدم ثبت عنوان صنایع در سیستم شهرداری، صدور پروانه ساختمانی را با مشکل مواجه کرده است
عکس خبر تزئینی است

ایسنا/تهران سرمایه‌گذار پروژه احداث هتل در جوار حرم حضرت جعفر بن موسی‌الکاظم(ع) در شهرستان پیشوا با اشاره به پیگیری‌ها برای اجرای این طرح، از عدم اعمال تعرفه صنایع توسط شهرداری برای صدور پروانه ساختمانی گلایه کرد و خواستار حمایت مسئولان برای رفع موانع و تسهیل روند صدور مجوز ساخت شد.

علی فرخی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: از سال ۱۳۹۲ پیگیر اجرای این پروژه هستم و مراحل مربوط به کمیسیون ماده ۵ و دریافت موافقت‌نامه اصولی نیز طی شده است.

وی افزود: با وجود طی‌شدن بخش قابل‌توجهی از فرآیند اداری و تصویب نقشه‌های معماری، همچنان درگیر صدور پروانه ساخت هستیم. طبق قانون، شهرداری باید در مورد پروژه‌های هتل‌سازی تعرفه صنعتی را اعمال کند، اما متأسفانه به دلیل آن‌که این پروژه نخستین مورد سرمایه‌گذاری از این نوع در شهرستان پیشواست، عنوان «صنایع» هنوز در سیستم شهرداری ثبت نشده است و این موضوع روند صدور پروانه را با چالش مواجه کرده است.

فرخی با اشاره به موقعیت جغرافیایی زمین، گفت: این پروژه در زمینی به وسعت حدود ۸ هزار مترمربع در دامنه کوه واقع شده و به همین دلیل طراحی آن به‌صورت پلکانی در ۱۱ طبقه انجام شده است تا با شرایط طبیعی منطقه سازگار باشد.

وی خاطرنشان کرد: هزینه اجرای این پروژه حدود ۲۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است و امیدوارم با همکاری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و حمایت شهرداری، این طرح گردشگری مهم در جوار حرم مطهر حضرت جعفر بن موسی‌الکاظم (ع) به سرانجام برسد.

صدور پروانه ساخت هتل با تعرفه صنایع در پیشوا 

کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان پیشوا نیز در جلسه‌ای با حضور مسئولان، صدور پروانه ساخت هتل با تعرفه صنایع را مصوب کرد و حمایت از کارگاه سفال و سرامیک قلعه نوع جامکاران را در دستور کار قرار داد.

جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران و شهرستان پیشوا امروز ۳۰ اردیبهشت در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیشوا - ورامین برگزار شد.

 حسن ژاله‌نیا سرپرست اداره میراث فرهنگی پیشوا، با اعلام این خبر گفت: در این جلسه موضوع احداث هتل توسط سرمایه‌گذار، علی فرخی بررسی شد و با پیگیری‌های انجام شده، مقرر شد که صدور پروانه ساخت این هتل بر اساس تعرفه صنایع و با همکاری مجموعه شهرداری انجام شود.

وی افزود: پروانه ساختمانی برای این پروژه صادر خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود بهره‌برداری از این هتل به‌طور مستقیم برای ۵۰ تا ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد کند و به‌صورت غیرمستقیم نیز ۳۰۰ نفر را مشغول به کار کند. این پروژه می‌تواند در توسعه گردشگری و پیشرفت شهرستان تاثیرگذار باشد.

ژاله‌نیا گفت: در حوزه صنایع دستی نیز کارگاه سفال و سرامیک محسن قهرمانی واقع در روستای قلعه‌نو جامکاران مورد بازدید قرار گرفت. 

وی گفت: این تولیدکننده از اداره کار درخواست تسهیلات ۳۵ میلیارد تومانی داشت که به دلیل عدم تخصیص اعتبار در سال گذشته موفق به دریافت آن نشد. در این جلسه پیشنهاد شد از منابع ۸۰۰۰ میلیارد تومانی اعتبارات اداره کار مبلغ ۱۰ میلیارد تومان از طریق صندوق توسعه تعاون شهرستان برای این کارگاه اختصاص یابد.

سرپرست اداره میراث فرهنگی شهرستان پیشوا تأکید کرد: این اقدامات ضمن حمایت از تولید داخلی، موجب رونق صنایع دستی و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در منطقه خواهد شد.

‌کلنگ‌زنی نخستین هتل شهرستان پیشوا در هفته گردشگری 

احسان دهقانی، معاون اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران نیز از تصویب دو پروژه مهم در شهرستان پیشوا در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خبر داد.

دهقانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در جلسه‌ ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست معاون اقتصادی استاندار تهران، موضوع احداث نخستین هتل شهرستان پیشوا مطرح شد و مورد موافقت قرار گرفت. این پروژه با سرمایه‌گذاری اولیه ۲۵۰ میلیارد تومانی و با توجه به ظرفیت‌های گردشگری مذهبی، معنوی و علمی این شهرستان پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به نبود زیرساخت‌های اقامتی در پیشوا، افزود: خوشبختانه شهرداری پیشوا رویکرد مثبتی در این خصوص دارد و مقرر شد با بازدید تخصصی به مدیریت فرماندار محترم، موضوع جریمه کمیسیون ماده ۱۰۰ تعیین تکلیف و در کوتاه‌ترین زمان ممکن پروانه احداث صادر شود.

دهقانی ابراز امیدواری کرد: در صورت صدور مجوز، مراسم کلنگ‌زنی این هتل در هفته گردشگری (اوایل مهر) با حضور فرماندار و شهردار پیشوا برگزار خواهد شد.

معاون اداره‌کل میراث فرهنگی استان تهران همچنین از بازدید از یک کارگاه سفال و سرامیک‌سازی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی خبر داد و گفت: در این پروژه نیز ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی مصوب شد و قرار است اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدامات لازم را برای فعال‌سازی مجدد این مجموعه انجام دهد.

وی افزود: با تأمین مواد اولیه و رفع موانع اجرایی، زمینه اشتغال مستقیم ۴۰ نفر در این مجموعه تولیدی فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha