• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404023021994
  • خبرنگار : 71667

وزیر ارتباطات:

۵G زیست‌بوم جدیدی از کسب و کارهاست

۵G زیست‌بوم جدیدی از کسب و کارهاست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: نسل ۵ فقط اینترنت موبایل یا سرعت بسیار بالا نیست؛ هم در کنار فیبر، توسعه سرویس ثابت است، هم زیست‌بوم جدیدی از کسب و کارهاست و هم خودروهای خودران و عمل جراحی از راه دور است.

‌به گزارش ایسنا، سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی (ایکس) اظهار کرد: از دوره معاونت وزارت ارتباطات (۹۸-۴۰۰) توسعه نسل ۵ ارتباطات (۵G) یکی از اولویت‌های جدی کاری ام بود و دکل به دکل پیگیر افتتاحشان بودم.

وی افزود: نسل ۵ فقط اینترنت موبایل یا سرعت بسیار بالا نیست! هم در کنار فیبر، توسعه سرویس ثابت است، هم زیست‌بوم جدیدی از کسب و کارهاست و هم خودروهای خودران و عمل جراحی از راه دور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha