عطالله اکبری امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت در جلسه بررسی نیازهای اولویت دار شهرستان سراوان بیان کرد: متقاضیان می توانند در این گونه طرحهای مشارکتی علاوه بر جلوگیری از اشتغال کاذب جوانان، محصولات تولیدی خود را به بازارهای شهرستان نیز ارسال کنند.
اکبری افزود: همه طرح های ملی و استانی ویژۀ تأمین و توزیع منابع آبی در این شهرستان، مطابق برنامه زمان بندی در دست اجراست و این گونه طرح های کلان ملی در فازهای مختلف به بهره برداری خواهند رسید.
وی اظهار کرد: دستگاههای اجرایی متولی باید مطابق شرح وظایف، اجرای طرحهای هادی روستایی را هر چه سریعتر تکمیل کنند.
مقام عمرانی استان با اشاره به بازدیدها و جلسات برگزار شده برای ارتقاء شاخصهای عمرانی استان گفت: نگاه راهبردی استاندار تأکید بر مصوبات این سری جلسات فنی و مدیریتی است.
وی خاطرنشان کرد: تا پایان سال جاری قرار است توسعه و تکمیل تاسیسات آب آشامیدنی شش روستای بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی این شهرستان به بهره برداری برسند و مقرر شد تا پایان سال جاری طرح هادی روستای کلپورگان تکمیل و این روستای هدف گردشگری میزبان میهمانان بیشماری باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی سیستان و بلوچستان همچنین از اتخاذ تصمیمهایی برای حفر چاهکهای کشاورزی در نقاط مستعد و مدیریت منابع آبی و بهینهسازی مصرف آب کشاورزی با توسعه سامانههای آبیاری نوین در شهرستان هیرمند خبر داد.
اکبری افزود: کاهش بارش ها در سالیان متمادی و تنش های آبی بوجود آمده موجب شد روش ها و طرح های اضطراری متعددی برای استحصال و تامین منابع آبی در استان اجرا شود.
وی با بیان اینکه یکی از مشاغل اصلی در شهرستان هیرمند کشاورزی است، گفت: استفاده از سامانههای نوین آبیاری موجب بهینهسازی مصرف آب، افزایش بهرهوری محصولات کشاورزی، کاهش هزینههای عملیاتی و ارتقای کیفیت محصول در شرایط کمآبی میشود.
اکبری ادامه داد: این روشها نقش مهمی در حفظ منابع آبی و مقابله با بحرانهای زیستمحیطی نیز ایفا میکنند.
معاون عمرانی سیستان و بلوچستان همچنین تاکید کرد: منابع مالی خوبی برای زیرساخت های عمرانی و بازدهی بیشتر طرح های اشتغالزا در شهرستان هیرمند در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
نظرات