• شنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404071207451
  • خبرنگار : 71496

نیم میلیون سکنه غزه از ابتدایی‌ترین نیازهای معیشتی محروم هستند

نیم میلیون سکنه غزه از ابتدایی‌ترین نیازهای معیشتی محروم هستند

دستگاه دفاع مدنی غزه هشدار داد که فاجعه‌ای انسانی در شهر غزه نیم میلیون انسان را که از ابتدایی‌ترین نیازهای معیشتی محروم هستند، تهدید می‌کند، از سوی دیگر وزارت بهداشت غزه از افزایش تعداد شهدای سوء تغذیه خبر داد.

به گزارش ایسنا «محمود بصل» سخنگوی دستگاه دفاع مدنی نوار غزه تاکید کرد، حدود نیم میلیون انسان در حال حاضر در شهر غزه از ابتدایی‌ترین نیازهای معیشتی از جمله غذا آب و دارو محروم هستند.

او در ادامه هشدار داد که استمرار این فاجعه انسانی جنایتی بین‌المللی بوده و جامعه جهانی و نهادهای حقوق بشری باید برای متوقف کردن کشتارها و حمایت از غیرنظامیان در برابر جنایاتی چون آدم‌کشی و نسل‌کشی روزانه اقدام فوری را در پیش بگیرند.

به گزارش شبکه خبری «المیادین»، در همین چهارچوب وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۲ فلسطینی از جمله یک کودک بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده و به شهادت رسیدند، به این ترتیب تعداد کل شهدای سوء تغذیه در نوار غزه به ۴۵۷ تن رسید که از این تعداد ۱۵۲ تن کودک بوده‌اند.

این وزارتخانه در ادامه اعلام کرد، از زمانی که وضعیت قحطی در غزه اعلام شده ۷۹ فلسطینی از جمله ۳۷ کودک جان خود را از دست داده‌اند و شرایط بهداشتی و انسانی در این منطقه به شکل خطرناکی رو به وخامت می‌رود.

نوار غزه به دلیل استمرار محاصره و حملات رژیم صهیونیستی، با تنش نظامی مستمری روبرو است که بر وخامت شرایط انسانی می‌افزاید و رویکرد سیستماتیک رژیم صهیونیستی برای حمله و گرسنگی دادن به ساکنان نوار غزه را نشان می‌دهد.

در چهارچوب محاصره مستمر نوار غزه، نیروهای اشغالگر کشتی‌های متعلق به ناوگان جهانی پایداری را توقیف کرده و به آنها اجازه ندادند خود را به نوار غزه برسانند و تمامی حاضران در این کشتی‌ها از جمله جمعی از فعالان بین‌المللی از کشورهای مختلف را بازداشت کردند.

در همین حال، با وجود اعلام «کاهش عملیات» در غزه، رژیم صهیونیستی در حملاتی به این منطقه محاصره‌شده همچنان به کشتار فلسطینی‌ها ادامه می‌دهد.

از سپیده دم امروز شنبه، ارتش اشغالگر هفت فلسطینی از جمله یک کودک را شهید و تعدادی دیگر را در حملات مداوم به نوار غزه زخمی کرده است و درخواست «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، در شامگاه جمعه برای توقف فوری بمباران نوار غزه را نادیده گرفته است.

ترامپ در پاسخ به اعلام حماس مبنی بر موافقت با آزادی زندانیان طبق پیشنهاد او، گفت که معتقد است حماس اکنون «آماده صلح پایدار» است و از اسرائیل خواست تا بمباران غزه را «فوراً» متوقف کند تا زندانیان اسرائیلی آزاد شوند.

به گفته منابع پزشکی و شاهدان عینی به خبرگزاری آناتولی، حملات به غزه علی‌رغم درخواست ترامپ متوقف نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha