سید سینا سعیدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: بیش از ۹۰ درصد موارد مرگ مغزی واجد شرایط اهدای عضو رضایت اهدای عضو دادند.
وی اظهارکرد: در سه شهرستان یاسوج، دهدشت، گچساران کار تشخیص و تایید مرگ مغزی انجام و در همان بیمارستان با همکاری تیم پیوند بیمارستان بوعلی سینا شیراز برداشت عضو انجام و جهت پیوند به بیماران نیازمند به مرکز بوعلی سینا شیراز منتقل می شوند.
مسئول واحد فراهم آوری پیوند اعضای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد بخش پیوند عضو نداریم که با راهاندازی مرکز هستهای استان امکان راه اندازی پیوند اعضا در این استان فراهم میشود.
سعیدی تصریح کرد: بیماران نیازمند پیوند استان کهگیلویه و بویراحمد در بیمارستان بوعلی شیراز در اولویت پیوند قرار دارند.
وی ادامه داد: کسانی که متقاضی دریافت کارت اهدای عضو هستند میتوانند کد ملی خود را به سامانه ۳۴ ۳۲ ارسال کرده و یا با مراجعه به سایت انجمن اهدای عضو ایران نسبت به این مهم ثبت نام کنند.
مسئول واحد فراهم آوری پیوند اعضای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: یکی از راههای گسترش فرهنگ اهدای عضو در جامعه داشتن کارت اهدای عضو است.
سعیدی تاکید کرد: طی ۱۰ سال اخیر بیش از ۲۵۰ مورد اهدای عضو در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شده که به بیش از ۵۰۰ نفر بیمار نیازمند عضو زندگی دوباره بخشیدند.
وی بیان کرد: اهدای عضو موارد مرگ مغزی از سال ۱۳۸۳ در استان کهگیلویه و بویراحمد شروع شده است.
برای نخستین بار در استان کهگیلویه و بویراحمد از سال ۱۴۰۳ برداشت ریه از موارد مرگ مغزی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج انجام شد
گفتنی است ۳۱ اردیبهشت در تقویم رسمی کشور به نام روز« اهدای عضو، اهدای زندگی» نامگذاری شده است، امری خداپسندانه که میتواند نجاتبخش زندگیهای افراد نیازمند از مرگ باشد.
انتهای پیام
نظرات