• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404023122838
  • خبرنگار : 71271

اهمیت همکاری میان‌رشته‌ای و وفاق بین دستگاهی برای توسعه محصولات هوافضایی کشور

اهمیت همکاری میان‌رشته‌ای و وفاق بین دستگاهی برای توسعه محصولات هوافضایی کشور

رئیس پژوهشگاه هوافضا بر اهمیت همکاری و هم‌افزایی میان تمامی رشته‌ها و وفاق بین دستگاهی برای توسعه محصولات هوافضایی کشور تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، افتتاحیه بیست و سومین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران توسط پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی با حضور پژوهشگران برگزار شد.

دکتر نوابی، رئیس پژوهشگاه هوافضا و دبیر بیست وسومین کنفرانس بین‌المللی هوافضا در این کنفرانس که مهمترین رویداد هوایی و فضایی کشور به شمار می‌رود، با اشاره به اینکه پیشرفت در صنعت بدون مشارکت تخصص‌های گوناگون حاصل نمی‌شود، گفت: شکل‌گیری هر محصول هوافضایی نیازمند همکاری و مشارکت همه تخصص‌هاست و حضور حوزه‌های مختلف علمی از جمله مهندسی، علوم پایه، اقتصاد، حقوق، مدیریت، هوش مصنوعی و دیگر حوزه‌ها ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: در پژوهشگاه هوافضا گروه‌های علمی و اعضای هیات علمی برجسته‌ای فعالیت می‌کنند؛ همکاری نزدیک این ظرفیت‌ها می‌تواند به خلق محصولاتی ارزشمند و مبتنی بر دانش‌ بومی منجر شود.

وی در ادامه از ریاست دانشگاه شهید بهشتی، رؤسا و مدیران سازمان‌ها و صنایع، اساتید و دانشجویان، متخصصان و پژوهشگران که موجب رونق و ارتقای سطح کیفی و علمی کنفرانس شدند، قدردانی کرد.

در مراسم افتتاحیه این کنفرانس سه روزه که با حضور رؤسا و مدیران سازمان‌ها و صنایع، اساتید و دانشجویان و متخصصان و پژوهشگران برگزار شد، دکتر آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، دکتر خاکی رئیس انجمن هوافضای ایران، دکتر نوابی رئیس پژوهشگاه هوافضا و دبیر این دوره از کنفرانس بین‌المللی هوافضا، امیر سرتیپ خواجه‌فرد رئیس سازمان صنایع هوایی، دکتر پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، مهندس حسینی مونس سخنگوی فضایی وزارت دفاع، دکتر فرحی معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع و دکتر غیاثوند رئیس گروه فضایی صاایران به ایراد سخنرانی پرداختند.

در این دوره از کنفرانس، رکورد جدید دریافت مقاله در سال‌های اخیر به ثبت رسید. همچنین نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی و مختلفی برنامه‌ریزی شده و برگزار خواهد شد. محورهای این کنفرانس عبارتند از: آیرودینامیک و پیشرانش، دینامیک پرواز و کنترل، علوم و فناوری‌های فضایی، سازه‌های هوافضایی، سامانه‌های هوافضایی، هوانوردی عمومی، الکترونیک و مخابرات، حقوق و سیاستگذاری، مدیریت و استاندارد، ایمنی و قابلیت اطمینان، محیط زیست و سنجش از دور، علوم زیستی و فیزیولوژی، اقلیم و تشعشعات فضایی، هوش مصنوعی و اقتصاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha