• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404023122902
  • خبرنگار : 50233

در جهاد دانشگاهی استان سمنان انجام شد

تجلیل از پروفسور سیف‌علیان و تیم پژوهشی اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن

تجلیل از پروفسور سیف‌علیان و تیم پژوهشی اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن

ایسنا/سمنان در مراسمی با حضور معاون استاندار سمنان از پروفسور سیف‌علیان سرپرست بخش نانوتکنولوزی دانشگاه یو.سی.ال انگلستان و سرپرست تیم پژوهشی نخستین پیوند نانو کامپوزیت بر پایه‌ گرافن در جهاد دانشگاهی استان سمنان تجلیل شد.

علی منصفی‌راد امروز ۳۱ اردیبهشت در این آیین که با حضور صادقی معاون اقتصادی استاندار، خداداد فرماندار مهدیشهر، مدیرکل اقتصادی استانداری، معاون مدیریت و برنامه‌ریزی استان و اعضای تیم پژوهشی این پروژه علمی که در سالن اجتماعات مرکز تخصصی به‌نژادی دام سبک جهاد دانشگاهی استان سمنان در منطقه دربند مهدیشهر برگزار شد از پروفسور سیف‌علیان به‌عنوان یکی از مفاخر علمی ایران و جهان نام برد و اظهار کرد: عرق ملی و میهنی این دانشمند و پژوهشگر بین‌المللی مقیم کشور انگلستان سبب شده که این پروژه با محوریت او در جهاددانشگاهی استان سمنان و در زادگاهش در مهدیشهر انجام شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان از انجام نخستین پیوند نانو کامپوزیت بر پایه گرافن در دنیا در مدل حیوانی در مجموعه جهاد دانشگاهی استان به‌عنوان یک کار بزرگ و فاخر علمی نام برد و خاطرنشان کرد: حمایت و پشتیبانی‌های مدیران استان نقش مهمی در اجرایی شدن فاز نخست این پروژه داشته است که جای تقدیر دارد.

او با اشاره به کاشت نمونه اولیه این دستاور علمی در بافت زیرجلدی گوسفند در مجموعه جهاد دانشگاهی استان خاطرنشان کرد: این پروژه در قالب یک کار جمعی با سرپرستی پروفسور سیف‌علیان و با همکاری دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان و دانشگاه علوم پزشکی استان انجام شده است.

وی با اشاره به برآورد اولیه سرپرست نخستین پیوند نانو کامپوزیت بر پایه گرافن از بسترسازی لازم برای کاشت اولین تاندون تولیدی و آزمایش آن در نمونه انسانی گفت: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده به نظر می‌رسد در یک بازه سه ماهه بتوان زمینه لازم برای انجام نخستین آزمایش روی نمونه انسانی را نیز فراهم آورد.

وی با اشاره به وعده حمایت جدی از این پروژه ملی در قالب مصوبات سفر رئیس‌جمهوری گفت: با توجه به اهمیت ویژه و گستردگی این پژوهش شاخص علمی، انتظار می‌رود در استان و از محل منابع استانی نیز حمایت ویژه‌تری صورت گیرد.

او بر لزوم تجهیز آزمایشگاه پایه جهاد دانشگاهی استان تاکید و خاطرنشان کرد: تامین چند قلم از تجهیزات آزمایشگاهی می‌تواند تیم تحقیقاتی را از دیگر آزمایشگاه‌ها بی‌نیاز کند و با توجه به استقرار دام‌ها و نمونه‌های آزمایشگاهی در مجموعه مرکز تخصصی به‌نژادی دام سبک جهاد دانشگاهی در منطقه دربند مهدیشهر، انجام آزمایشات مختلف در آزمایشگاه همین مجموعه می‌تواند به روند بهتر تحقیقات و کاهش ریسک‌های مختلف کمک کند.
 

تجلیل از پروفسور سیف‌علیان و تیم پژوهشی اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در جهاددانشگاهی استان سمنان
عنوان:  پروفسور سیف‌علیان

پروفسور سیف‌علیان نیز در این آیین گفت: دانشگاه‌های زیادی می‌توانستند در این پروژه بین‌المللی مشارکت کنند اما علاقه ویژه من به استان سمنان و مهدیشهر و همچنین همکاری‌های مناسب مجموعه جهاد دانشگاهی استان سبب شد که این طرح در پیوند نانو کامپوزیت بر پایه گرافن در مرکز تخصصی به‌نژادی دام سبک جهاد دانشگاهی استان سمنان اجرایی شود.

وی با ابراز رضایت از روند اجرایی شدن این طرح خواستار حمایت‌های بیشتر مسوولان از این طرح شد و گفت: با موفقیت این طرح، مرکز تخصصی به‌نژادی دام سبک جهاد دانشگاهی استان سمنان می‌تواند به یک قطب و مرجع مهم و محوری در این فناوری نوین تبدیل شود.

سرپرست تیم پژوهشی نخستین پیوند نانو کامپوزیت بر پایه گرافن، با بیان اینکه ساخت تاندون بر پایه گرافن یک کار جدید و خلاقانه است خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اجرای پروژه در مراحل ابتدایی است در این گام برای تولید تاندون برنامه‌ریزی شد چراکه پیوند آن حتی در نمونه انسانی نیز با خطر روبه‌رو نخواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha