محمد عادل رضایی، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در نشستی مهم با حضور چهار استاندار اقلیم کردستان در سنندج و همزمان با برپایی نمایشگاه توانمندیهای صادراتی استان، جهاد دانشگاهی کردستان با دعوت از شرکتهای دانشبنیان تابعه، حضوری فعال و هدفمند را به نمایش گذاشت.
وی افزود: هدف اصلی این رویداد، معرفی و صادرات محصولات تجاریسازی شده این نهاد به بازار اقلیم کردستان بوده و جهاد دانشگاهی کردستان در نظر دارد با تکیه بر ظرفیتهای استان، به قطب ارتباطی جهاد دانشگاهی با بازار اقلیم کردستان تبدیل شود.
وی افزود: هدف از این اقدام، زمینهسازی برای صادرات این محصولات به بازار اقلیم کردستان و تقویت همکاریهای علمی و فناورانه با این منطقه است.
رضایی بیان کرد: در همین راستا، معرفی جامع و مؤثر محصولات جهاد دانشگاهی به فعالان اقتصادی و نهادهای مرتبط در اقلیم کردستان از اولویتهای این نهاد به شمار میرود.
رئیس جهاد دانشگاهی کردستان تصریح کرد: یکی از محورهای مهم فعالیت جهاد دانشگاهی کردستان که پتانسیل بالایی برای توسعه همکاری با اقلیم کردستان دارد، حوزه توریسم درمانی است که در این راستا، مقدمات کار تا حدودی فراهم شده و جلساتی با دانشگاه علوم پزشکی استان و فرماندار محترم شهرستان مریوان برگزار شده و امید است با پیگیریهای صورت گرفته، گامهای مؤثری در جهت توسعه این شاخه از گردشگری برداشته شود.
رضایی اضافه کرد: علاوه بر توریسم درمانی، جهاد دانشگاهی کردستان دستاوردهای ارزشمندی در زمینههای مختلف از جمله درمان ناباروری، تشخیص و درمان سرطان برست و همچنین محصولات فنی مهندسی و کشاورزی دارد که قابلیت صادرات به اقلیم کردستان را دارند.
جهاد دانشگاهی در مسیر توسعه تعاملات بینالمللی
مدیرکل دفتر همکاریهای علمی و ارتباطات بینالملل جهاددانشگاهی گفت: در راستای گسترش همکاریهای بینالمللی و با تمرکز ویژه بر کشور عراق و اقلیم کردستان، جهاد دانشگاهی با برپایی نمایشگاهی در حاشیه اجلاس استانداران این منطقه در استان کردستان، آخرین دستاوردهای خود در حوزههای پزشکی، مهندسی، کشاورزی، توریسم درمانی و گردشگری را به معرض نمایش گذاشت.
محمود پور بافرانی اظهار کرد: این اقدام با هدف معرفی ظرفیتهای دانشبنیان سازمان و زمینهسازی برای امضای تفاهمنامههای جدید و برگزاری نمایشگاههای آتی در اقلیم کردستان صورت میگیرد.
وی افزود: جهاد دانشگاهی با رویکرد توسعه تعاملات بینالمللی و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در کشورهای همسایه، به ویژه کشور عراق و استان اقلیم کردستان، گامهای مؤثری برداشته است، در همین راستا و پیرو اطلاعات به دست آمده از جهاد دانشگاهی استان کردستان مبنی بر برگزاری اجلاس و نشستی با حضور چهار استاندار اقلیم کردستان عراق و برپایی نمایشگاه اقتصادی و صادراتی استان، سازمان جهاد دانشگاهی با همکاری دفتر همکاریهای علمی و ارتباطات بینالملل و معاونت پژوهش و فناوری، حضوری فعال در این رویداد داشته است.
پوربافرانی ادامه داد: امید است که این اقدام مهم، زمینه را برای امضای تفاهمنامههای همکاری جدید فراهم آورده و متعاقباً منجر به برگزاری نمایشگاههای مشابه با حضور تمامی واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی در آینده نزدیک در خود استان اقلیم کردستان عراق گردد.
وی بیان کرد: این رویکرد، ضمن ایجاد فرصتهای بیشتر برای جهاد دانشگاهی، بعنوان یک سازمان دانشبنیان با پشتوانه اعضای هیئت علمی و دستاوردهای پژوهشی قابل توجه، امکان کاربردیسازی و تجاریسازی یافتههای علمی و تحقیقاتی را در سطح بینالمللی، بویژه در بازار اقلیم کردستان عراق، فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات