• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۷
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404023123021
  • خبرنگار : 71506

سرقت ۴۰ هزار دلار از کاروان کاراته ایران در هتل/ ورود پلیس ازبکستان به ماجرا

سرقت ۴۰ هزار دلار از کاروان کاراته ایران در هتل/ ورود پلیس ازبکستان به ماجرا

پس از استقرار تیم های ملی کاراته و پاراکاراته ایران در هتلی در تاشکند ازبکستان، مبلغ ۴۰ هزار دلار همراه سرپرست تیم مفقود شد.

به گزارش ایسنا، تیم های ملی کاراته و پارارکاراته ایران برای شرکت در رقابت های قهرمانی آسیا عازم تاشکند ازبکستان شده اند.

پس از استقرار تیم های ملی کاراته در هتل، سرپرست فدراسیون مفقود شدن ۴۰ هزار دلار همراه تیم را به پلیس اطلاع داد.

پس از این اتفاق نیز پلیس به موضوع ورود کرد و پس از بازرسی هایی که داشت به نتیجه مشخصی نرسید اما سرپرست فدراسیون به شدت پیگیر این اتفاق است.

در این میان بحث سرقت پول ها مطرح شده و پلیس ازبکستان نیز مشغول بررسی برای پیدا کردن سارق یا سارقان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha