زهرا امرایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اهداء عضو از افراد با مرگ مغزی، پدیدهای است که از ابعاد مختلف پزشکی، اجتماعی، مذهبی و حتی اقتصادی ارزش بالایی دارد و میتواند نشان از توانایی علمی و تکنولوژی بالای یک کشور باشد.
وی خاطرنشان کرد: افراد با مرگ مغزی و البته با اخذ رضایت از خانواده میتوانند با اهداء یک تا ۸ ارگان، یک تا ۸ نفر را از مرگ حتمی و با اهداء یک تا ۵۳ نسج، یک تا ۵۳ نفر را از معلولیت نجات دهند.
مسئول هماهنگکننده اهدای عضو بروجرد اضافه کرد: گاهی مرگ پایان راه نیست و گاهی مرگ آغاز زندگی دیگری است وقتی قلبی از تپش باز میایستد میتواند دوباره در سینه دیگر بتپد.
امرایی بیان کرد: اهدای عضو، قصهایی از روشنایی است از نوری که در دل تاریکی میتابد در لحظهای که اشک و اندوه خانهای را فرا گرفته در خانهای دیگر لبخندی از امید میشکفد.
وی ادامه داد: این معجزه دستهایی بوده که بهرغم داغ دل میبخشد بزرگمنشی کسانی بوده که از دل مرگ زندگی میسازند اهدای عضو بخششی از آسمانی بخشی از روح انسان است که در تن دیگری به ادامه حیات میپردازد.
مسئول هماهنگکننده اهدای عضو بروجرد تصریح کرد: درختی که با برگهای تازه در باغ دیگر میروید اما ریشهاش همچنان به قلبی فداکار پیوند خورده است باید بدانیم که ما میتوانیم حتی پس از خاموشی روشنایی باشیم و در رگهای دیگری جریان پیدا کنیم و در چشمان دیگری جهان را ببینیم و در نفسهای دیگر ادامه یابیم.
امرایی یادآور شد: آگاهی بخشی به جامعه و ارتقاء فرهنگ اهداء عضو از افراد با مرگ مغزی بسیار ضروری است چراکه لازمه انجام این اقدام ارزشمند، رضایت خانواده خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات