• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404030100307
  • خبرنگار : 71588

شمار شهدای جنگ غزه به ۵۳ هزار و ۷۶۲ تن رسید؛ بیش از ۱۶۵۰۰ کودک

شمار شهدای جنگ غزه به ۵۳ هزار و ۷۶۲ تن رسید؛ بیش از ۱۶۵۰۰ کودک

وزارت بهداشت غزه امروز (پنجشنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۳۵۴ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۵۳ هزار و ۷۶۲ تن خبر داد.

به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت فلسطین در غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که طی حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۱۰۷ فلسطینی به شهادت رسیده و ۲۴۷ نفر نیز زخمی شدند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وزارت بهداشت غزه در ادامه اعلام کرد با ادامه حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون تعداد کل شهدای این جنگ به ۵۳ هزار و ۷۶۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۲۲ هزار و ۱۹۷ نفر افزایش یافته است.

طبق آمارهای رسمی اعلام شده، نزدیک به ۱۴ هزار نفر نیز همچنان در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.

از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز به نقل از وزیر بهداشت فلسطین گزارش داد: ما طی روزهای کم گذشته ۲۹ کودک در غزه را بنا به دلایل مربوط به گرسنگی و قحطی از دست داده‌ایم.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که از آغاز جنگ در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۱۶۵۰۰ کودک در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «شمار کشته‌شدگان در میان کودکان به ۱۶۵۰۳ کودک رسیده است از جمله ۹۱۶ کودک زیر یک سال و ۴۳۶۵ کودک یک تا پنج ساله.»

این مرجع بهداشتی افزود که در نتیجه این درگیری‌ها، بیش از ۶۰۰۰ کودک شش تا ۱۲ ساله و بیش از ۵۰۰۰ کودک ۱۳ تا ۱۵ ساله در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند.

این وزارتخانه اعلام کرد: «این ارقام نشان‌دهنده ابعاد فاجعه انسانی و جنایت علیه کل نسل است.»

این مرجع بهداشتی همچنین از جامعه بین‌المللی و همچنین سازمان‌های مدافع حقوق بشر و بشردوستانه خواست تا اقدامات فوری را برای توقف تجاوز و پاسخگو کردن مسئولان «جنایت علیه کودکان و غیرنظامیان» انجام دهند.

در همین راستا، برنامه جهانی غذا نیز اعلام کرد: ما از هیچ تلاشی برای ارسال کمک‌های غذایی اضطراری به غزه دریغ نخواهیم کرد.

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد نیز اعلام کرد: کمک‌های وارد شده به نوار غزه به هیچ وجه نیازهای گسترده این منطقه را برطرف نمی‌کند، تاکنون هیچ کمکی در غزه توزیع نشده چرا که اسرائیل تنها به ما اجازه دسترسی به این کمک‌ها از راه‌های ناامن در غزه را می‌دهد.

از سوی دیگر، کمیته حقوق کودکان سازمان ملل متحد اعلام کرد: ما گرسنگی کودکان در نوار غزه و تداوم ممانعت اسرائیل برای دسترسی این منطقه به کمک‌های بشردوستانه را محکوم می‌کنیم.

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل (آنروا) نیز تاکید کرد: گرسنگی و قحطی در نوار غزه که به دلیل اقدامات اسرائیل و با انگیزه‌های سیاسی بوده و این امر بیانگر ظلم آشکار علیه ساکنان این منطقه است.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha