• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1404030100313
  • خبرنگار : 71567

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

کاهش انگیزه دانشگاهیان تهدیدی برای علم و دانشگاه است

کاهش انگیزه دانشگاهیان تهدیدی برای علم و دانشگاه است

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کاهش انگیزه دانشگاهیان را تهدیدی برای علم و دانشگاه دانست و گفت: انجام فعالیت‌های پژوهشی به ماندگاری اعضای هیئت علمی کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد اسماعیل قیداری در همایش کشوری معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش انگیزه دانشگاهیان جهت انجام فعالیت‌های پژوهشی، کاهش انگیزه را تهدیدی برای علم و دانشگاه دانست و گفت: انجام فعالیت‌های پژوهشی به ماندگاری اعضای هیئت علمی کمک می‌کند، ضمن اینکه انجام این فعالیت‌ها باید به ارتقای معیشت اعضای هیئت علمی منجر شود.

 وی با اشاره به نقش مهم اعضای هیئت علمی علوم پایه در پژوهش‌ و تولید محصولات پژوهشی، خواستار برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت و رفع دغدغه‌های پژوهشگران شد.

دکتر قیداری با بیان اینکه راه تعالی و دستیابی جوانان کشور به جایگاه مناسب در جهان، توسعه علم است، گفت: دانشگاه باید در این زمینه حل مسئله کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر برنامه‌ریزی به منظور ایجاد انگیزه برای اعضای هیئت علمی گفت: یکی از ابزارها در این زمینه می‌تواند تقویت پژوهش‌ باشد.

وی همچنین با تاکید بر لزوم تشویق اساتید به انجام فعالیت‌های پژوهشی، یادآور شد: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه پژوهش و فناوری جهش خوبی داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در بخش دیگری از این همایش دکتر جلالی نیا رییس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به توضیحاتی در خصوص ارزشیابی فعالیت‌های تحقیقات و فناوری و محورهای آن‌ها پرداخت.

وی در ادامه ضمن تشریح سیر تحول نظام ارزشیابی تحقیقات ارزشیابی دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقات علوم پزشکی کشور و سازمان‌های وابسته از سال ۱۳۷۰ تا کنون، زیرمحورهای مورد ارزشیابی دانشگاه‌ها در سال ۲۰۲۴ را نسبت به سال ۲۰۲۳ مقایسه کرد.

دکتر جلالی نیا همچنین با اشاره به نتایج تحلیلی ارزشیابی فعالیت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، برترین‌های رتبه‌بندی ارزشیابی دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در سال ۱۴۰۲ را به تفکیک تیپ و محورهای ارزشیابی معرفی کرد.

همچنین دکتر مهدی الیاسی معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری نیز در این همایش به ارایه توضیحاتی در خصوص جذب بودجه‌های نشان‌دار و غیرنشان دار پژوهشی پرداخت.

وی فاصله بخش تجاری از بخش‌های علم و فناوری را یک چالش در حوزه پژوهش دانست و خواستار برنامه‌ریزی برای رفع آن شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha