• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404030301218
  • خبرنگار : 71959

اخاذی با عنوان بازرس سازمان تعزیرات/ دو متهم تحت تعقیب را شناسایی کنید

اخاذی با عنوان بازرس سازمان تعزیرات/ دو متهم تحت تعقیب را شناسایی کنید

پلیس پایتخت با انتشار تصاویر دو متهم تحت تعقیب، از عموم شهروندان درخواست کرد که اگر از محل اختفای آنها خبر دارند به پلیس اطلاع دهند.

به گزارش ایسنا، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت در اطلاعیه ای اعلام کرد: دو متهم تحت تعقیب، با جعل عنوان بازرس سازمان تعزیرات، در حال اخاذی و کلاهبرداری از کسبه بازار تهران هستند.

تصویر این دو متهم با دستور مقام قضایی در اختیار رسانه ها قرار می گیرند تا مردم آنها را شناسایی کنند.

پلیس از عموم شهروندان درخواست کرد چنانچه این افراد را می‌شناسند یا از محل اختفای آن‌ها اطلاعی دارند، در اسرع وقت از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ موضوع را اطلاع دهند.

اخاذی با عنوان بازرس سازمان تعزیرات/ دو متهم تحت تعقیب را شناسایی کنید

اخاذی با عنوان بازرس سازمان تعزیرات/ دو متهم تحت تعقیب را شناسایی کنید

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha