محسن بابادی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: پس از افول فوتبال محلات طی یکی دو دهه اخیر در بزرگترین معدن پرورش بازیکنان فوتبال کشور یعنی اهواز، مشاهده میشود با زحمات شبانه روزی طی دو سه سال اخیر، فوتبال محلات رشد چشمگیری در مناطق مختلف اهواز داشته و میل و رغبت مسئولان و متولیان امر و همچنین ورزشکاران به این مساله نمود بیشتری پیدا کرده است. در کنار عوامل مخربی همچون مشکلات اقتصادی جامعه، افزایش زمینه بزهکاریها، کاهش و تغییر کاربری زمینهای خاکی، رشد هزینههای تیم داری و...، یکی از مهمترین دلایل افت ورزش محلات خصوصا فوتبال، گوشیهای هوشمند و فضای بیرحم مجازی بود که به علت جذبههای ویرانگر و دروغین، طی یک دهه اخیر توجهها را بیش از هرچیزی به سمت و سوی خود جذب کرد و جوانان بهجای گذراندن وقت خود در زمینهای خاکی، بیشتر به فضای مجازی و پیگیری اتفاقات درون آن روی آورده بودند.
او ادامه داد: البته به همگان ثابت شده که جای فعالیتهای حقیقی و ورزش را هیچ چیزی نمیتواند بگیرد و همگان به یقین رسیدهاند که بهترین راه تفریح و سلامتی، ورزش و فعالیتهای واقعی در فضای حقیقی است. امروزه فضای سبز و پارکهای اهواز مملو از دختران، پسران، جوانان، زنان، مردان و افراد میانسالی است که صبحها و بعدازظهرها در حال ورزش و فعالیتهای بدنی هستند. از دوچرخه سواری، نرمش، نرم دوی و بدمینتون گرفته تا والیبال و دیگر فعالیتهای ورزشی. باشگاههای ورزشی که دیگر جای سوزن انداختن ندارند. خصوصا رویکرد بانوان به ورزش بیش از گذشته شده که خبر خوب و مسرت بخشی برای رشد سلامت جامعه استان محسوب میشود.
این مربی فوتبال با اشاره به استقبال بینظیری از فینال جام حذفی فوتبال محلات اهواز، عنوان کرد: اما در این میان و طی چند سال اخیر، فوتبال محلات پررنگتر شده و برگزاری مسابقات آنها با شور و هیجان بیشتری همراه شده است. به گونهای که امسال به قدری استقبال از این مسابقات خوب بود و در سطح بالا و با کیفیت برگزار شد که حتی جدیت و حساسیت لیگ برتر نیز به پای آنها نمیرسید. معتقدم لیگهای مختلف فوتبال با پول سرپا هستند و فوتبال محلات با عشق. دعوت از چهرههای مطرح ورزشی و سیاسی در کنار زمین و جواد خیابانی گزارشگر مطرح و خبرساز ورزش کشور شور و هیجان عجیبی به فینال تمام عیار اخیر جام حذفی فوتبال محلات داده بود. فینالی که بیش از ۱۰ هزار تماشاگر کنار زمین و روی سکوها داشت و حدودا یکصد هزار نفر به صورت زنده نیز در حال تماشای این مسابقه مهیج بودند.
او گفت: در فصلی که گذشت، به جز بازیهای فولاد و استقلال خوزستان با سرخابی های پایتخت در اهواز، تقریبا در هیچ رقابت دیگری از این دو تیم شاهد این حجم انبوه از تماشاگر نبودهایم. پس اینها نشانگر جایگاه و نقش والای ورزش محلات میان علاقهمندان فوتبال استان است. جالب توجه اینکه برگزاری منظم و دلسوزانه این فینال در کنار مراسم حرفهای و بینقص اهدای جام که سمبلها و نمادهای سنتی همچون دله قهوه و صنایع دستی مرتبط با فرهنگ خوزستان را به همراه خود داشت، هم تفریح و سرگرمی بود و هم احترام به فرهنگ و صنایع دستی خوزستان. در واقع این فینال یک بازی و تبلیغ فرهنگی، تربیتی، آموزشی و کامل متناسب با فرهنگ غنی خوزستان بود.
بابادی بیان کرد: درست است که در این مسابقه تیم فوتبال شاهین آخرآسفالت با نتیجه ۲ بر صفر از سد امید سهراه گذشت، اما در تمامی لحظات شاهد احترام متقابل تماشاگران، مسئولان و بازیکنان دو تیم به یکدیگر بودیم و خاطرات بازیهای پرتماشاگر جنوب، شاهین و استقلال اهواز در اواخر دهه ۶۰ و ۷۰ هفتاد برایمان تداعی شد. امیدوارم این حرکتی که آغاز شده، روز به روز گستردهتر و پرقدرتتر در ورزش محلات پیش برود و همچنان تداوم یابد و کار به جایی برسد که در آینده نزدیک، تیمهای تراز اول فوتبال استان از همین بازیکنان محلات مملو شده و مجددا محلات تغذیه کننده اصلی فوتبال استان شوند و این مهم در نهیات منجر به کاهش آسیبهای اجتماعی شود. اما تمامی اینها نیاز به حمایت بیشتر مسئولان مختلف استانی دارد، هم حمایت معنوی و هم مادی.
او ادامه داد: فوتبال محلات اهواز امروز نشان داده در میان تمامی ناملایمات دو دهه اخیر، همچنان روی پای خود ایستاده و به راستی که دود از کنده بلند میشود. جا دارد از تمامی عوامل اجرایی، برگزارکنندگان، تماشاگران، بازیکنان، رسانهها، دلسوزان و حامیان مالی و هماهنگکنندگان این مسابقات قدردانی داشته باشم. چرا که در میان ناامیدی از فوتبال استان به علت پر شدن تیمها از بازیکنان غیربومی، کورسوی امید چشم و دل اهالی فوتبال را یکبار دیگر روشن کرد. از استعدادیابها، ایجنتها و مربیان تیمهای لیگهای مختلف استان نیز استدعا دارم همچون گذشته به فوتبال محلات سر بزنند و از این همه استعداد ناب و گوهرهای نایاب حمایت کنند.
انتهای پیام
نظرات