رضا باقری فهرجی در شورای اداری این اداره کل با اشاره به برنامههای پیش رو، بر لزوم برنامهریزی برای انجام پروژهها، بررسی شرایط مالی و اعتبارات و تخصیصها تاکید کرد.
وی با بیان این که حفظ وضع موجود در بخشهای جنگل و سایر حوزههای منابع طبیعی اولویت است، افزود: در حوزه آبخیزداری حجم زیادی کار در اقدام وجود دارد که باید برنامهریزی کنیم.
باقری فهرجی همچنین بر لزوم سرمایهگذاری در طرحهای مشارکتی برای کسب درآمد با یک برنامه منسجم تاکید کرد و گفت: باید با راهاندازی سامانه آنلاین به آسانی بتوانیم سهم دولتی اداره را مطالبه کنیم.
مدیرکل منابع طبیعی یزد با اشاره به اجرای سازوکار برای مقابله با فرسایش بادی در بخش بیابان، بر مطالعه و آموزش برنامه توسعه هفتم به کارکنان و بهرهمندی از فرصتهای اعتباری و بهرهمندی از برنامهها و بودجههای آن تأکید کرد.
محسن احمدبیگی معاون برنامه ریزی، توسعه مدیریت و منابع این اداره کل نیز در این جلسه به وضعیت خاص نیروها، ماشینآلات و تشکلات جنگلداران اشاره کرد و گفت: هفت شهرستان استان ماشین کاپرای سال ۸۹ دارند که باید امسال از رده خارج شوند تا بتوانیم مجوز گرفته و دو ماشین جدید خریداری کنیم.
وی با تشریح وضعیت اعتبارات استانی اداره در سال گذشته در بخشهای مختلف، از آماده شدن لیست دیون و مشخص شدن میزان پرداخت دیون و تعریف طرحها خبر داد.
معاون اداره کل منابع طبیعی استان گفت: در کل منابع طبیعی حدود ۷۳ میلیارد تومان اعتبارات استانی مصوب داشته که نیمی از آن تخصیص یافته است و در حال حاضر ۲۰ میلیارد تومان دیون در حوزهها مختلف است که باید پرداخت شوند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی استان یزد، سایر اعضا نیز در این نشست به مباحثی از جمله عدم تخصص بودجهها، جذب خیرین برای فعالیتهای پیمانکاری، طرح توسعه مدیریت بحران برای اطفای حریق و آبخیزداری در برنامه هفتم، برخورداری از ظرفیت جوامع محلی، بهرهبرداری از گیاهان اقتصادی و مقابله با چالش بیابانزایی و خشکسالی مستمر اشاره کردند.
همچنین بر لزوم اختصاصی شدن ردیفهای درآمدهای سازمان، ارتقا تشکلات سازمانی و تهیه و ارجاع اعتبارات و دیون هر بخش در هر شهرستان در هفتههای آینده تاکید شد.
انتهای پیام
نظرات