• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404030402344
  • خبرنگار : 50604

استاندار گلستان:

اتکای ۹۵ درصدی به آب‌های زیرزمینی آینده گلستان را تهدید می‌کند

اتکای ۹۵ درصدی به آب‌های زیرزمینی آینده گلستان را تهدید می‌کند

ایسنا/گلستان استاندار گلستان در نشست با شهرداران استان بر ضرورت تحول مدیریت شهری تأکید کرد و هشدار داد: اتکای ۹۵ درصدی به منابع زیرزمینی و هدررفت ۳۳ درصدی آب، استان را با بحران جدی مواجه کرده است.

علی اصغر طهماسبی یکشنبه چهارم خرداد در جلسه شورای سازمان‌های همیاری شهرداری‌ها و پسماند استان گلستان با اشاره به نقش کلیدی شهرداری‌ها در توسعه شهری، خواستار تحول در مدیریت شهری و کاهش وابستگی به منابع دولتی شد.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد بودجه شهرداری‌های استان از محل منابع دولتی تأمین می‌شود، بر لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش درآمدهای پایدار تأکید کرد. وی ایجاد فضاهای عمومی باکیفیت را راهکاری برای افزایش رضایتمندی شهروندان دانست.

استاندار گلستان با ابراز نگرانی از وضعیت منابع آبی استان هشدار داد: برداشت بی‌رویه از سفره‌های زیرزمینی و هدررفت یک‌سوم آب آشامیدنی، استان را با تهدید فرونشست زمین مواجه کرده است.

وی با اشاره به پیشرفت ۲۲ درصدی پروژه‌های فاضلاب شهری، خواستار تسریع در اجرای این طرح‌ها شد. استاندار گلستان همچنین از عدم بهره‌برداری مناسب از ظرفیت‌های مالیاتی و صنعتی استان انتقاد کرد و بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی تأکید نمود.

طهماسبی با اشاره به سهم ۳۸ روزه گلستان در تأمین امنیت غذایی کشور، خواستار حمایت بیشتر از بخش کشاورزی شد و بر ضرورت اجرای مسئولیت‌های اجتماعی توسط سرمایه‌گذاران تأکید کرد.

استاندار گلستان خطاب به مدیران محلی گفت: شهرداری‌ها باید محیطی امن و جذاب برای سرمایه‌گذاری فراهم کنند و بدانید اگر خدمات ندهید، سرمایه‌گذار به شهر شما نمی‌آید.

وی با اشاره به صادرات روزانه ۷۰۰ تن مرغ به تهران بدون ارزش افزوده، بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی در استان تأکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاران باید در مسئولیت اجتماعی همانند حمایت از پروژه‌های ورزشی مانند والیبال گنبدکاووس و بسکتبال گرگان پیشقدم شوند.

طهماسبی با بیان اینکه کشور در جنگ اقتصادی است، از مدیران خواست جسورانه تر عمل کرده و افزود: باید دست سرمایه‌گذار را بگیرید، نه اینکه با بروکراسی اداری راه او را سد کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha