• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404052515246
  • خبرنگار : 71621

تاس: ترامپ منافع همکاری اقتصادی با روسیه را دریافته است

تاس: ترامپ منافع همکاری اقتصادی با روسیه را دریافته است

یک منبع مطلع به خبرگزاری تاس گفت که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دریافته است که همکاری اقتصادی با روسیه به سود واشنگتن خواهد بود.

به گزارش ایسنا، این منبع در این باره گفت: «نشست آلاسکا نشان داد که آمریکا منافع خود در همکاری اقتصادی با روسیه را درک می‌کند.»

نشست سران روسیه و آمریکا روز شنبه در یک پایگاه نظامی در آلاسکا برگزار شد و نزدیک به سه ساعت به طول انجامید. مذاکرات در قالب‌های مختلف، از جمله دیدار دونفره ترامپ و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مسیر محل نشست و نیز جلسه گروهی «سه‌ به‌ سه» انجام شد.

هیات روسیه شامل «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور و «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه بود. در طرف آمریکایی نیز «مارکو روبیو» وزیر خارجه و «استیون ویتکاف» نماینده ویژه ترامپ حضور داشتند.

ولادیمیر پوتین پس از مذاکرات اعلام کرد که حل‌وفصل مناقشه اوکراین اصلی‌ترین موضوع نشست بوده و خواستار «آغازی تازه» در روابط دوجانبه و بازگشت به سوی همکاری شد.

ترامپ نیز از پیشرفت در مذاکرات خبر داد اما تاکید کرد که «دو طرف بر سر همه چیز به توافق نرسیده‌اند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha