• دوشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404030502646
  • خبرنگار : 50046

مدیرکل بهزیستی استان تاکید کرد

توانمندسازی، پیش‌شرط مانایی بهبودیافتگان اعتیاد در خراسان شمالی

توانمندسازی، پیش‌شرط مانایی بهبودیافتگان اعتیاد در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: توانمندسازی پیش شرط مانایی بهبودیافتگان از اعتیاد در این استان است.

صادق جعفری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر یکی از مهمترین دغدغه‌ها در حوزه اعتیاد، توانمندسازی افراد است چراکه یکی از شرط‌های لازم و ضروری برای بهبودیافتگان است تا دوباره به چرخه اعتیاد برنگردند. در واقع، بسیاری از بهبودیافتگان از اعتیاد به علت اینکه درآمد و شغلی ندارند دوباره به چرخه اعتیاد باز می‌گردند و باید زمینه‌های لازم برای اشتغال و توانمندسازی این افراد در جامعه فراهم شود.

وی به مواد مخدر صنعتی و گرایش بیشتر برای استفاده از آن در میان معتادان اشاره کرد و ادامه داد: ابتلای افراد به مواد مخدر صنعتی، روند ترک و درمان آن را سخت‌تر می‌کند و این امر نیز یکی از مهمترین دغدغه‌های ما است.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از مهمترین دغدغه‌هایی که در حوزه اعتیاد وجود دارد عدم تمایل تعدای از بانوان برای ترک اعتیاد است. عدم تمایل تعدادی از بانوان معتاد به درمان برای اینکه خانواده‌های آن‌ها از اعتیادشان آگاهی پیدا نکنند از دیگر دغدغه‌های جدی است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه یکی از مهمترین دغدغه‌ها در این استان در حوزه اعتیاد بانوان، اعتیاد پنهان در میان این افراد است، افزود: متاسفانه سن اعتیاد در میان بانوان استان روز به روز کمتر می‌شود و این یکی از مهمترین دغدغه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی است. از سوی دیگر بسیاری از بانوان برای اینکه اعتیاد روی چهره و ظاهر آن‌ها تاثیر خیلی زیادی نداشته باشد و یا اینکه خانواده و اطرافیان متوجه اعتیاد آن‌ها نشوند از همان ابتدا مواد مخدر صنعتی استفاده می‌کنند.

مدیر کل بهزیستی خراسان شمالی تاکید کرد: اعتیاد پنهان در این افراد سبب می‌شود تا زمانی خانواده‌ها متوجه اعتیاد این عضو از خانواده خود شوند که کار از کار گذشته و درمان آن‌ها به سختی انجام خواهد شد و از سوی دیگر درمان اعتیاد مواد مخدر صنعتی بسیار سخت تر از مواد مخدر سنتی است.

وی گفت: اعتیاد بانوان نسبت به اعتیاد مردان از اهمیت بیشتری برخوردار است چراکه وقتی بانوان درگیر اعتیاد می‌شوند موضوع انتقال بیماری‌ها پیش می‌آید و از سوی دیگر آن‌ها مادر فرزندانی هستند که ممکن است در آینده برای آن‌ها مشکل پیش آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha