به گزارش ایسنا و به نقل دادگستری لرستان، در پی وقوع چند فقره سرقت به صورت مسلحانه و به عنف توسط سارقین مسلح در قسمتی از مسیر آزادراه خرمآباد - بروجرد که در حوزه قضایی بخش بیرانوند واقع شده است، با دستور رئیس دادگاه عمومی بخش بیرانوند موضوع به صورت ویژه در دستور کار دادگاه عمومی بخش و پلیس آگاهی استان لرستان قرار گرفت.
روحاله رحمتی رئیس دادگاه عمومی بخش بیرانوند اظهار کرد: کارآگاهان با رصد اطلاعاتی و استفاده از تجهیزات تخصصی هویت و محل اختفای سارقان مسلح بخش بیرانوند را شناسایی و پس از اخذ دستور مقام قضایی در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
وی بیان کرد: این سارقان پس از بازجوییهای فنی و تخصصی به تعدادی سرقت مسلحانه شبانه در بخش بیرانوند اعتراف کردند و سپس با قرار تامین کیفری مناسب به زندان معرفی شدند.
رحمتی گفت: خط قرمز دستگاه قضایی جرایم خشن، تیراندازی، سرقتهای مسلحانه و برهم زدن نظم، امنیت و آسایش عمومی است و در این راستا با مرتکبین جرایم خشن بدون هیج گونه تسامح و تساهلی برخورد و اشد مجازاتهای مقرر در قانون برای این گونه افراد اعمال خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات