• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404030603287
  • خبرنگار : 50187

مجری بازسازی شبکه برق منطقه‌ای خبر داد

افزایش ظرفیت شبکه با نصب ترانسفورماتور جدید در پست برق زنگی‌آباد کرمان

افزایش ظرفیت شبکه با نصب ترانسفورماتور جدید در پست برق زنگی‌آباد کرمان

ایسنا/کرمان مجری بازسازی شبکه شرکت برق منطقه‌ای کرمان گفت: عملیات جایگزینی ترانسفورماتور ۱۳۲.۲۰ کیلوولت در پست زنگی‌آباد با موفقیت به پایان رسید و ترانسفورماتور جدید برقدار و در مدار قرار گرفت.

سیدرضا میرترابی امروز ۶ خرداد در تشریح این خبر اظهار کرد: در این طرح و در راستای پروژه‌های ۱۴ مگاپروژه، ترانسفورماتور فرسوده با ظرفیت ۳۰ مگاولت‌آمپر با یک دستگاه ترانسفورماتور جدید به ظرفیت ۵۰ مگاولت‌آمپر جایگزین شد که نتیجه آن، افزایش ۲۰ مگاولت‌آمپری ظرفیت و ایجاد بستر مناسب برای توسعه خدمات به مشترکان خانگی و صنعتی بوده است.

همزمان با این اقدام، بهینه‌سازی سیستم حفاظت و کنترل و نوسازی فیدرهای ۲۰ کیلوولت نیز انجام شده و با بهره‌برداری از این ترانسفورماتور، علاوه بر افزایش ظرفیت شبکه، قابلیت اطمینان آن نیز ارتقا یافته و از وقوع حوادث منجر به خاموشی جلوگیری خواهد شد.

فاز دوم این پروژه که شامل جایگزینی ترانسفورماتور T۱ است، هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود ظرف دو ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha