• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404030603320
  • خبرنگار : 50228

یک مربی فوتبال:

استقلال خوزستان باید خواب ماندن در لیگ برتر را ببیند

استقلال خوزستان باید خواب ماندن در لیگ برتر را ببیند

ایسنا/خوزستان یک مربی فوتبال با بیان اینکه این روزها خبرهای ناخوشایندی از استقلال خوزستان به گوش می‌رسد، گفت: جدایی یکی پس از دیگری بازیکنان کلیدی این تیم باعث نگرانی دوستداران این تیم شده است.

اسکندر شمس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه این جدایی‌ها به دلیل عدم تعهد مالی باشگاه استقلال خوزستان بوده است و اگر اوضاع مالی تیم با همین منوال پیش رود، شک نکنید که استقلال خوزستان برای حضور در فصل آتی باید خواب ماندن در لیگ برتر را ببیند. 

او افزود: وقتی پول نباشد چطور می‌توانیم از یک تیم با هزار و یک مشکل انتظار حضوری مقتدرانه داشته باشیم؟ همیشه گفته‌ام و باز هم می‌گویم در لیگ دیگر نمی‌شود با دست خالی حتی رده نهم یا دهم را کسب کرد. دیگر نمی‌شود دست روی دست گذاشت و منتظر درخشش بازیکنان با دست خالی بود زیرا شرایط تغییر کرده و بازیکن دیگر برای تعصب به رنگ و پیراهن و تماشاگر به میدان نمی‌رود.

این مربی فوتبال در ادامه با بیان اینکه از همین الان باید نگران تیم استقلال خوزستان باشیم، گفت: این تیم سال گذشته در شرایط دشواری به سر می‌برد و باید مدیران این باشگاه با یک برنامه‌ریزی دقیق سعی کنند با تغییرات اساسی و زیر بنایی تیم را قوی‌تر از قبل روانه مسابقات لیگ بیست و پنجم کنند و برای قرار گرفتن در حاشیه امن چاره‌ای ندارند جز اینکه بازیکنان خوب و شایسته را به خدمت بگیرند.

او ادامه داد: همه تیم‌ها سرمایه‌گذاری خوبی انجام می‌دهند و نتیجه هم می‌گیرند و تیم استقلال خوزستان نیز نباید از این جریان عقب بماند و باشگاه استقلال در فصل نقل و انتقالات باید با توپ پر وارد شود تا شرایط خوبی را رقم بزند. 

شمس در پایان با تاکید بر اینکه باید به تیم‌های خوزستانی اعتماد کرد، گفت: دو تیم فولاد و استقلال خوزستان مجبورند بازیکنان باتجربه و حرفه‌ای را به خدمت بگیرند تا ضعف‌های فنی بازیکنان کم تجربه جبران شود. البته نگرانی درباره فولاد کمتر است و این تیم با اتحاد و همدلی و کار برتر گروهی می‌تواند جایگاه واقعی خود را در کشور باز پس بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha