• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404030603428
  • منبع : نمایندگی خوزستان

بازداشت کارچاق‌کن مدعی نفوذ در دستگاه قضایی در مسجدسلیمان

بازداشت کارچاق‌کن مدعی نفوذ در دستگاه قضایی در مسجدسلیمان

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان از شناسایی و بازداشت یک فرد سودجو که با ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی از شهروندان وجوهی دریافت کرده بود، خبر داد.

علی زلقی با اعلام این خبر اظهار کرد: این فرد با ترفندهای فریبنده و وعده‌های واهی مبنی بر توانایی در مداخله در روند رسیدگی قضایی، اقدام به اخذ مبالغی از برخی مراجعان کرده بود که با رصد اطلاعاتی و پیگیری مستمر توسط حفاظت و اطلاعات دادگستری، شناسایی و با دستور قضایی بازداشت شد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل استان خوزستان، وی افزود: متهم پس از انجام تحقیقات مقدماتی و تفهیم اتهام، با صدور قرار قانونی روانه زندان شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان با تاکید بر برخورد قاطع دستگاه قضا با افراد فرصت‌طلب که با سوءاستفاده از عنوان قوه قضائیه یا ادعای ارتباط با مقامات قضایی، موجبات تضییع حقوق مردم را فراهم می‌کنند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشابه، مراتب را از طریق دفاتر حفاظت و اطلاعات یا سامانه ۱۵۸۰ گزارش دهند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha