حجتالاسلام رسول خواسته ۶ خرداد در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: سیمای متعالی زن در سایه ارزشهای مقدسی چون حجاب، دانشاندوزی، حضور فعال در عرصههای مختلف جامعه و تهذیب نفس نمایان میشود و توفیق تحصیل علم عنایتی خاص از طرف خداوند به طالبان علم و دانش است.
وی گفت: علمآموزی مقدس است و یکی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فراهمآوری زمینه علمآموزی برای قشر بانوان است و بهطور قطع تلاش دشمنان برای وارونهنمایی این مساله محکوم به شکست است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل افزود: زنان در حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی و ظهور، حرکتی تاریخساز را رقم میزنند و با کسب علم و دانش، داشتن اصالت فکر و اندیشهای وسیع میتوانند در جامعه منشا خدمات بزرگی باشند.
حجتالاسلام خواسته بیان کرد: امروزه ضرورت حضور بانوان عالمه متدین و مذهبی بیش از پیش در جامعه احساس میشود تا افکار مغرضانه یاوهگویان غربی را تبیین و چهره واقعی آنها را رسوا کنند.
مدرس حوزه و دانشگاه، اضافه کرد: تبلیغات گسترده دشمنان در فضای شبکهای و رسانهای، هویت دینی و اسلامی جوانان را مورد هجوم قرار داده و فراگیر شدن رسانه جمعی و پیشرفت فنآوریهای نوین ارتباطی، مسلح شدن فعالان فرهنگی به سلاحی به نام سواد رسانهای را ضروری کرده است.
وی خاطرنشان کرد: صیانت و حفاظت از ارزشهای فرهنگی، شناسایی عواملی که فرهنگ کشور را تهدید میکند، ارائه راهکار برای برونرفت از مشکلات و تثبیت امنیت فرهنگی در جامعه، از رسالتهای اصلی بانوان طلبه است که نباید مورد غفلت قرار گیرد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل، گفت: با توجه به بررسیهای صورتگرفته و نیازسنجی لازم، مجوز پذیرش طلبه از دانشآموزان پایه نهم در مدارس علمیه خواهران اردبیل، پارسآباد، گرمی و مشگینشهر از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور اخذ شد و افزون بر این، مقطع سطح چهار یا دکتری که مجوز آن در سال ۱۴۰۳ با اجرای رشته تفسیر تطبیقی گرفته شده بود، امسال به فضل الهی رشته فقه خانواده هم به آن اضافه شد.
مدرس حوزه و دانشگاه، ادامه داد: بر این اساس علاوه بر اینکه استان اردبیل به لحاظ رتبه علمی ارتقا پیدا کرد، هر یک از خواهران مومن با ورود به حوزه علمیه خواهران میتوانند تا مقطع سطح چهار یا دکتری در اردبیل برای فراگیری علوم دینی پذیرش شوند.
انتهای پیام
نظرات