• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1404030603497
  • منبع : مطبوعات

اراذل و اوباش توبه کنند

اراذل و اوباش توبه کنند

اراذل و اوباش فرصت دارند که تغییر رویه دهند و به بستر خانواده برگردند و زندگی‌ عادی‌شان را داشته باشند. اگر شروری ۵سال سابقه شرارت نداشته باشد از چرخه کنترل ما خارج خواهد شد و اگر به شرارت ادامه دهد در لیست سیاه ما قرار خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، متن پیش رو یادداشت سرهنگ سعید راستی؛  معاون مبارزه با شرارت پلیس امنیت عمومی فراجا در روزنامه همشهری است که در ادامه می‌توانید بخوانید:

اراذل و اوباش از نظر پلیس به افرادی گفته می‌شود که به هر نحوی جرم‌شان موجبات باج‌خواهی، قمه‌کشی و گردن‌کشی را فراهم کند؛ افرادی که تیراندازی با سلاح گرم داشته باشند یا اینکه از سلاح سرد علیه شهروندان استفاده کنند، زورگیران با سلاح سرد و گرم و افرادی که در فضای مجازی کری‌خوانی‌هایی داشته باشند و به نوعی مجرمان خشنی که به هر دلیلی با شرارت، مزاحمتی برای شهروندان ایجاد کنند؛ مبارزه با این افراد در مقوله ماموریت‌های ما در پلیس امنیت عمومی قرار می‌گیرد.
در سال ۱۴۰۴با دستور فرماندهی کل انتظامی کشور برخورد مقتدرانه با اراذل و اوباش در دستور کار قرار گرفته و با هماهنگی‌های قضایی قرار شده این برخوردها مقتدرانه انجام شود و کسانی که بخواهند در برابر قانون مقاومت کنند بدون ملاحظه با آنها برخورد خواهد شد.
در این میان هدف ماموریت‌های ما دو طیف هستند؛ یکی اراذل و اوباش سابقه‌داری که در سراسر کشور وجود دارند که شناسنامه‌دار هستند و به‌طور دوره‌ای فراخوانده و از آنها تعهد گرفته می‌شود. شاید حدود ۲۰درصد از شرارت‌ها از سوی این افراد اتفاق می‌افتد. اما بیشترین مشکل ما با افرادی است که سابقه کمتری دارند و از اراذل و اوباش سابقه‌دار هم نیستند. از سوی دیگر فضای مجازی به‌عنوان یک رسانه در دسترس مردم است و اگر شرارتی در هر گوشه‌ای از کشور اتفاق بیفتد به‌دلیل دست‌به‌دست شدن در این فضا برای مردم و پلیس دارای اهمیت دوچندانی می‌شود. یکی از وظایف ما که امسال هم خیلی روی آن حساس هستیم اشرار مجازی هستند. وقتی شرارت در فضای مجازی بارگذاری می‌شود، ترس و وحشت در خانواده‌ها ایجاد می‌کند. ما هم صفحه این افراد را می‌بندیم و تعهد می‌گیریم. اگر هم تکرار کنند با آنها برخوردهای سخت‌تری خواهد شد.
در همین حال دستورالعملی از سوی قوه قضاییه به ما ابلاغ شده تحت عنوان آیین‌نامه استفاده از سلاح سازمانی که موارد قانونی کاربرد سلاح را برای پلیس مشخص می‌کند. تلاش ما این است که اگر فردی را دستگیر می‌کنیم سالم دستگیر شود. اگر مقاومت کند مأمور با استفاده از قانون با سلاح سازمانی کمر به پایین او را هدف قرار می‌دهد. اگر کسی بخواهد به شکل مسلحانه به مأموران حمله کند، مأموران از تمام اختیارات‌شان می‌توانند استفاده و به هر نقطه‌ای از بدن متهم تیراندازی کنند. مأموران ما در تیراندازی، نبردهای تن‌به‌تن و... آموزش‌دیده هستند و تجربه لازم را دارند. در این میان اگر شهروندان نیز بتوانند مستنداتی علیه اوباش به ما ارائه کنند، ما هم اسنادی علیه متهم کشف می‌کنیم و قطعا دست مقام قضایی برای برخورد محکم‌تر با متهم پر خواهد بود و او سریع آزاد نخواهد شد. بهترین هدیه‌ای که به همکاران من داده می‌شود رضایت مردم است. دوستان و همکاران من جان‌شان را در طبق اخلاص گذاشته‌اند.
اراذل و اوباش فرصت دارند که تغییر رویه دهند و به بستر خانواده برگردند و زندگی‌ عادی‌شان را داشته باشند. اگر شروری ۵سال سابقه شرارت نداشته باشد از چرخه کنترل ما خارج خواهد شد و اگر به شرارت ادامه دهد در لیست سیاه ما قرار خواهد داشت. اراذل و اوباش بدانند که هیچ‌گونه ملاحظه‌ای با آنها نخواهیم داشت؛ پس بهتر است توبه کنند و به جامعه برگردند.

*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن از سوی ایسنا نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان منتشر می‌شود.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha