جمیل احمدی در نشستی تخصصی که امروز ۶ خرداد به منظور بررسی وضعیت آموزشهای مهارتی و حرفهای در کشور با حضور مدیران شرکت ملی حفاری ایران برگزار شد، با اشاره به نقاط قوت و ارزشمند در حوزه آموزش مهارتی و تقدیر از تلاشهای انجام شده در این زمینه، اظهار کرد: ارزشیابی دقیق و ابزارهای مناسب در فرآیند آموزش بسیار اهمیت دارد.
وی همچنین به سابقه سازمان آموزشی در ایران و تصویب قانون نظام جامع آموزش تربیت فنی و حرفهای و مهارتی در سال ۱۳۹۶ اشاره و خاطرنشان کرد: اتصال نظامهای آموزشی و تطابق آنها با استانداردهای بینالمللی ضروری است.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفهای کشور، توسعه حرفهای بر اساس قانون نظام جامع آموزش و تربیت را ضروری دانست و گفت: این چارچوب میتواند راهگشا باشد.
وی بیان کرد: سنجش مهارتها و صلاحیتهای شغلی از اهمیت بالایی برخوردار است و ضروری است مجوز مراکز آموزش در چارچوب این نظامها باشد.
عبدالرحیم نساج، مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران نیز در ادامه این نشست با اشاره به تلاشها و اقدامات انجامشده در حوزه آموزش و توسعه مهارتهای حرفهای در سازمان و برنامههای جدیدی که پس از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است، گفت: با همکاری همکاران خارجی و داخلی، فرآیند استانداردسازی دورهها و آموزشها در حال انجام است و این تلاشها به توسعه و بهبود آموزشها در سازمان کمک کرده است.
وی با اشاره به ارتباط میان کارگران و برنامههای آموزشی افزود: این برنامهها به شناسایی و ارتقای شایستگیهای نیروها و توسعه مهارتهای فنی و حرفهای در کشور کمک میکند.
انتهای پیام
نظرات