به گزارش ایسنا، این برنامه اجرایی پس از رایزنی و تعاملات کارشناسی فشرده و متعددی میان دو کشور، بر پایه اشتراک دیدگاه در ضرورت «توسعه پایدار سرمایه انسانی» و تقویت پیوندهای اقتصادی از مسیر مهارتآموزی تدوین شد و امید میرود افق تازهای را در همکاریهای آموزشی، فنی و بینالمللی باز کند.
برگزاری دورههای مشترک توانمندسازی مربیان، تبادل هیأتهای تخصصی، طراحی مدلهای آموزشی نوین مبتنی بر نیاز بازار کار، و توسعه برنامههای آموزش مهارت برای گروههای هدف، از جمله حوزههای مأموریتی است که سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در چارچوب این تفاهمنامه بر عهده خواهد گرفت.
تأکید راهبردی بر تأسیس مرکز آموزش فنی و حرفهای در این برنامه اجرایی، نقطه عطفی در تاریخ همکاریهای آموزشی میان ایران و عمان به شمار میرود. مرکزی که میتواند به عنوان زیرساختی پایدار و مرجع منطقهای در تربیت نیروی انسانی مهارتدیده و ارائه آموزشهای مبتنی بر فناوریهای نوین عمل کند.
برگزاری کارگاههای آموزشی و برنامههای توانمندسازی مشترک، تبادل تجربه در زمینه طراحی برنامههای آموزشی مبتنی بر نیاز بازار کار، تبادل هیأتهای تخصصی در حوزه آموزش، ارزیابی و مربیگری، همکاری در برگزاری مسابقات ملی و بینالمللی مهارت، صدور گواهینامههای مهارتی مشترک و شناسایی متقابل مدارک، انتقال تجربیات در حوزه آموزشهای فناورمحور از جمله واقعیت مجازی، آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی و سیستمهای آموزش هوشمند، ایجاد سازوکارهای مشترک برای پایش کیفیت و اثربخشی آموزشها از دیگر موضوعات این برنامه اجرایی است.
انتهای پیام
نظرات