• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404030704335
  • منبع : حوزه فراجا

در دیدار رئیس پلیس فتا فراجا با معاون وزیر امور داخله جمهوری تاجیکستان مطرح شد

شناسایی ۲۲ کد جرایم سایبری در کشور/ همکاری برای تأمین امنیت و مبارزه با جرم و جرایم سازمان یافته

شناسایی ۲۲ کد جرایم سایبری در کشور/ همکاری برای تأمین امنیت و مبارزه با جرم و جرایم سازمان یافته

در دیدار رئیس پلیس فتا فراجا با معاون وزیر امور داخله جمهوری تاجیکستان، دو کشور بر همکاری‌های مشترک در زمینه تأمین امنیت و مبارزه با جرم و جرایم سازمان یافته تأکید کردند.

به گزارش ایسنا، در دیدار سردار وحید مجید  رئیس پلیس فتا فراجا با سرتیپ پلیس "غیرت شا مبارک شازاده" معاون وزیر داخله جمهوری تاجیکستان  و هیئت همراه وی ضمن بیان تاریخچه  فعالیت پلیس سایبری ایران گفت: در دنیا، ۷۲ کد جرایم سایبری شناسایی شده اما در هر کشور بر اساس شرایط این تعداد متغییر است؛ در کشور ما، ۲۲ کد جرایم سایبری شناسایی شده و هر کدام چند جرم اینترنتی را شامل می‌شود.

رئیس پلیس سایبری کشور ادامه داد: در کشور ما بیشتر پرونده‌های پلیس فتا مربوط به کلاهبرداری های مالی اینترنتی است که مردم گرفتار دام کلاهبرداران شده‌اند؛ اما خوشبختانه بیش از ۹۰ درصد از آنها در کشور ما کشف جرم  شده و با عوامل آنها نیز برخورد می‌شود.

سردار مجید افزود: پلیس فتا از همه ظرفیت‌های خود برای مقابله با جرائم اینترنتی استفاده می‌کند اما نباید مسئله آموزش و فرهنگ‌سازی را فراموش کرد. اگر مردم در زمینه سواد رسانه‌ای و سایبری آموزش‌های مناسب دریافت کنند و فرهنگ ایمنی در فضای مجازی گسترش پیدا کند؛ قطعا کمتر شاهد وقوع این جرائم خواهیم بود.

وی بیان کرد: مبحث ظرفیت سازی بسیار اهمیت دارد تا تمامی کشورها به حداقل استانداردها در زمینه فضای سایبر دست پیدا کنند و بتوانند ضمن تبادل اطلاعات و دانش، اقدامات همزمان و مشترک انجام دهند.

این مقام ارشد سایبری در ادامه با بیان اینکه امروز ایران در حوزه سایبر، آماده کمک به سایر کشورها است و می‌تواند تجربیات خود را در اختیار آن‌ها قرار دهد، ادامه داد: همکاری‌های بین‌المللی یک عنصر مهم و تعیین‌کننده در امر پیگیری و مقابله با جرایم سایبری است.

سردار مجید با اشاره به اینکه  همکاری‌های بین‌المللی و اشتراک‌گذاری اطلاعات جرایم و مجرمان در فضای سایبر می‌تواند گره‌گشای چالش‌های بین‌المللی باشد، گفت: امیدواریم این همکاری ها در کاهش وقوع جرایم سایبری و تبادل اطلاعات با سایر کشورها در مقابله با جرایم فضای مجازی دستاوردهای خوبی به همراه داشته باشد.

در این دیدار سرتیپ پلیس غیرت شا مبارک شازاده معاون وزیر داخله جمهوری تاجیکستان نیز در ادامه از پلیس فتا تقدیر و تشکر کرد و گفت: امیدوارم  با این دیدار ما قدم قطعی در ارتباط بیشتر  برداریم و اقدام عملی در خصوص توافقات صورت گرفته انجام شود.

وی افزود: باعث افتخار است که بتوانیم روابط میان دو کشور را در زمینه‌های مختلف گسترش دهیم و فرهنگ مشترک زبان و پیوند عمیق میان دو کشور در این روابط تاثیرگذار خواهد بود.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سرتیپ پلیس غیرت شا مبارک شازاده در خاتمه سخنانش به تعدادی از تفاهم نامه‌های میان دو کشور اشاره و تصریح کرد: پلیس دو کشور در زمینه‌های مختلف جرایم سازمان یافته مبارزه با تروریسم و سایبری می‌توانند همکاری گسترده‌ای انجام دهند و این آمادگی در میان  کشور ایران و تاجیکستان وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha