• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404030704468
  • خبرنگار : 50163

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان عنوان کرد

تکمیل ظرفیت زمین برای ساخت نهضت ملی مسکن در هیدج و صائین‌قلعه

تکمیل ظرفیت زمین برای ساخت نهضت ملی مسکن در هیدج و صائین‌قلعه

ایسنا/زنجان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان از تکمیل ظرفیت زمین برای ساخت نهضت ملی مسکن در هیدج و صائین‌قلعه خبر داد.

حمیدرضا خواجه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تسهیلات مسکن روستایی در ابهر، گفت: سال گذشته ۱۰۸۱ فقره تسهیلات مسکن روستایی برای ابهر در نظر گرفته بودیم که خوشبختانه همگی به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند و ۹۰ درصد کار انجام شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون در مجموع ۵۰۲۳ واحد مسکونی در ابهر مقاوم‌سازی شده است، افزود: امسال نیز ۸۰۰ فقره تسهیلات در نظر گرفته شده که مبلغ هر فقره ۴۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۲۰ ساله و سود دوران مشارکت ۵ درصد است. این تسهیلات اخیراً ابلاغ شده و مراحل اجرایی آن در حال انجام است تا مردم شهرستان از آن بهره‌مند شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به پروژه مسکن‌های ملی در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ابهر، گفت: در قالب نهضت ملی مسکن، در شهر هیدج در چهار فاز پروژه تعریف شده است که فاز اول با ۹۸ درصد، فاز دوم با ۸۷ درصد، فاز سوم با ۸۱ درصد و ۹۶ واحدی فاز چهارم با ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است. 

او با توضیح اینکه در صائین‌قلعه نیز سه پروژه ۱۶ واحدی در حال اجرا است، ادامه داد: فاز اول این پروژه‌ها تکمیل و تحویل داده شده است و فازهای دوم و سوم به ترتیب ۹۰ و ۸۰ درصد پیشرفت دارند.

وی درباره پروژه ۲۰۰ واحدی مسکن محرومان نیز گفت: نقشه‌های این پروژه اصلاح و متراژ واحدها تعدیل شده و  کمیسیون ماده پنج نیز ابلاغ شده است. پس از اخذ پروانه، با توجه به شناسایی متقاضیان، عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.

خواجه‌ای افزود: در شهر هیدج ۱۴۸۸ نفر و در شهر صائین ۸۴۲ نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند و با تخصیص زمین به متقاضیان مؤثر، عملاً ظرفیت زمین برای ساخت در این شهرها تکمیل شده است و عملا زمینی در این شهرها نداریم که بتوانیم بارگذاری انجام داده و در قالب برون‌ساخت، متقاضیان رو پوشش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha