• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404031308375
  • خبرنگار : 71658

فوران بزرگترین آتشفشان فعال اروپا؛ هنوز خطری ساکنان منطقه را تهدید نمی‌کند

فوران بزرگترین آتشفشان فعال اروپا؛ هنوز خطری ساکنان منطقه را تهدید نمی‌کند
عکس: گاردین

کوه اتنا در ایتالیا که به عنوان بزرگترین آتشفشان فعال اروپا شناخته می‌شود، فوران کرده و ستون‌های بزرگی از خاکستر و دود از آتشفشان به هوا برخاسته است.

به گزارش ایسنا، به رغم فعالیت‌های اخیر این آتشفشان مقامات اعلام کرده‌اند که در حال حاضر خطری متوجه جمعیت ساکن در اطراف این منطقه نیست.

تصاویر و ویدیوهایی از جزیره «سیسیل»، خروج مواد آتشفشانی از آتشفشان را در صبح روز گذشته (دوشنبه) نشان می‌دهند.

رصدخانه اتنا، موسسه ملی ژئوفیزیک و آتشفشان‌شناسی ایتالیا (INGV)، اعلام کرد که تعدادی انفجار در ساعات اولیه صبح روز گذشته ثبت شده است.

 همچنین برخی تصاویر ویدئویی که با دوربین شخصی گرفته شده، لحظه فرار گردشگران از اطراف این آتشفشان در حین فوران را نشان می‌دهد.

در حال حاضر، مقیاس کامل فوران مشخص نیست و به نظر می‌رسد اختلال در پروازها جزئی باشد و پروازها طبق معمول در فرودگاه‌های این جزیره انجام می‌شوند.

به گزارش بی بی سی، کوه اتنا یکی از فعال‌ترین آتشفشان‌های جهان است، بنابراین فوران‌های آن غیرمعمول نیست و فوران‌های آن به ندرت باعث خسارت یا آسیب قابل توجهی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha