• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404031308481
  • منبع : نمایندگی اردبیل

یک مسئول در استانداری اردبیل تاکید کرد

لزوم توجه به پروژه‌های فرهنگی در سفر رئیس‌جمهور به استان اردبیل

لزوم توجه به پروژه‌های فرهنگی در سفر رئیس‌جمهور به استان اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری اردبیل با اشاره به لزوم توجه به پروژه‌های فرهنگی در سفر ریاست محترم جمهور به استان اردبیل در کنار سایر پروژه‌ها، گفت: لازم است که در کنار توجه به پروژه های عمرانی و … در سفر ریاست محترم جمهور، پروژه‌های فرهنگی و اجتماعی استان نیز در اولویت مطالبات استان و مصوبات سفر باشد.

ماریا موسوی ۱۳ خرداد در حضور تعدادی از خبرنگاران با اشاره به نزدیکی ایام تابستان تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت و ایجاد نشاط اجتماعی، باید در راس برنامه‌های فرمانداری‌ها باشد.

موسوی با تاکید بر حفظ سرمایه های اجتماعی استان تاکید کرد: تشکیل جلسه و دیدار با اقشار مختلف جامعه و بهره مندی از نظرات و پیشنهادات آن ها، قطعا در پیشبرد بهتر امور تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha