اورنگ ایلامی سهشنبه ۱۳ خرداد با بیان اینکه در راستای صیانت از سلامت عمومی و پیشگیری از تهدیدات بهداشتی، نظارت بر واحدهای تولید مواد غذایی با جدیت در دستور کار قرار دارد، گفت: پس از انجام بازرسیهای مستمر از این کارخانه، کارشناس مسئول مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان سپیدان، اخطارهای لازم را به متصدی کارخانه ابلاغ کرده بود، اما به علت عدم اقدام مؤثر در رفع نواقص، دستور تعطیلی موقت این واحد صادر شد.
وی با اشاره به اهمیت اجرای دقیق آییننامه ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، اظهار کرد: تمامی واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی موظف به رعایت کامل ضوابط بهداشتی هستند و در صورت قصور، برابر مقررات قانونی با آنان برخورد میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: فعالیت مجدد این کارخانه تنها پس از تأیید کارشناسان بهداشت و رفع کامل نواقص بهداشتی امکانپذیر خواهد بود.
وی با تقدیر از تلاش کارشناسان بهداشت محیط و مواد غذایی در سطح استان، تأکید کرد: سلامت شهروندان اولویت اصلی ماست و هیچگونه اغماضی در برابر تهدیدکنندگان بهداشت عمومی نخواهیم داشت.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ایلامی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح واحدهای صنفی، موضوع را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند تا اقدامات لازم در اسرع وقت صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات