• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404031308863
  • خبرنگار : 50145

معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور:

پروژه فاضلاب ماکو تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

پروژه فاضلاب ماکو تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

ایسنا/آذربایجان غربی معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از تسریع در اجرای پروژه فاضلاب شهری ماکو خبر داد و اعلام کرد: این طرح تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

ذوالفقار مهدی‌زاده ۱۳ خرداد در جریان سفر به شهرستان ماکو در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در حال حاضر سطح پوشش شبکه فاضلاب شهری در کشور حدود ۵۵ درصد است، در حالی‌که این میزان در استان آذربایجان‌غربی به ۶۷ درصد می‌رسد که از میانگین کشوری بالاتر است؛ البته توزیع این خدمات در سطح استان متوازن نیست.

مهدی‌زاده با اشاره به بافت سنگی و خاص شهر ماکو گفت: ضرورت اجرای هرچه سریع‌تر پروژه فاضلاب در ماکو بخاطر وضعیت فنی منطقه دوچندان است ولی هم‌اکنون این پروژه با شتاب مناسبی در حال اجراست و از مجموع شش کیلومتر خط انتقال، تنها یک کیلومتر باقی مانده و تصفیه‌خانه نیز با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در حال ساخت است.

وی، ظرفیت تصفیه‌خانه را ۱۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز اعلام کرد و افزود: پس از بهره‌برداری کامل از تصفیه‌خانه، عملیات تکمیل شبکه فاضلاب درون شهری نیز آغاز خواهد شد.

معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تقدیر از نماینده مردم ماکو در مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون ۱۴۰ میلیارد تومان از محل ماده ۵۶ و ۷۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات عمومی دولت برای این پروژه اختصاص یافته است که با پیگیری‌های مستمر و هماهنگی‌های انجام‌شده، تلاش خواهیم کرد با جذب بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، این طرح را تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسانیم.

مهدی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود از افزایش چشمگیر اعتبارات آب روستایی در کشور خبر داد و گفت: با رشد پنج‌برابری بودجه این حوزه، سهم مناسبی به شهرستان ماکو اختصاص خواهد یافت و بخش قابل توجهی از مشکلات آب شرب روستایی رفع می‌شود

وی به اعتبارات حوزه آب روستایی اشاره کرد و گفت: سال گذشته مجموع اعتبار این بخش در کشور حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان بود، اما امسال با حمایت دولت و مجلس، این رقم به ۴۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است که رشد چشمگیری به شمار می‌رود.

معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، افزود: از این میزان، حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به استان آذربایجان‌غربی اختصاص یافته که بی‌شک شهرستان ماکو نیز از این اعتبارات بهره‌مند خواهد شد و اجرای این پروژه‌ها، نقش مهمی در رفع مشکلات آب شرب روستاهای منطقه خواهد داشت.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha