• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404031509573
  • خبرنگار : 71951

مردم ورامین تاکید کردند

تا آخر پای ولایت و اسلام ایستادگی خواهیم کرد

تا آخر پای ولایت و اسلام ایستادگی خواهیم کرد

ایسنا/تهران همزمان با سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد جمعی از مردم ورامین با حضور در راهپیمایی این روز در گفت‌وگو با ایسنا بر استمرار راه شهدا، ایستادگی در مقابل استکبار جهانی و وفاداری به ولایت فقیه تأکید کردند.

صبح امروز ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور شهرستان ورامین با تجمع در میدان امام خمینی (ره) و حرکت به‌سمت گلزار شهدای گمنام، سالروز قیام تاریخی ۱۵ خرداد را گرامی داشتند و با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدا تجدید میثاق کردند.

یکی از شرکت‌کنندگان در این مراسم در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در سال ۱۳۴۲ که حضرت امام را رژیم پهلوی دستگیر کرد، مردم ورامین با درک شرایط زمان و شناختی که از جایگاه ولایت داشتند، کفن پوشیدند و به‌سوی تهران حرکت کردند.

او ادامه داد: این حرکت برخاسته از ایمان، غیرت و تبعیت از مرجعیت دینی بود، اما متأسفانه نیروهای رژیم، آن‌ها را در پل باقرآباد به رگبار بستند و به شهادت رساندند.

یکی از شهروند ورامینی در گفت وگو با ایسنا تأکید کرد: مردم ورامین در آن روز آغازگر قیامی شدند که سرانجام به پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ انجامید و امروز نیز بر همان پیمان ایستاده‌اند.

وی با اشاره به سیاست‌های استکباری غرب افزود: ملت ما اجازه نمی‌دهد قدرت‌های جهانی حقوق مشروع کشور را، چه در حوزه انرژی هسته‌ای و چه در دیگر زمینه‌ها، نادیده بگیرند و در مقابل زیاده‌خواهی‌ها ایستادگی خواهد کرد.

پرچم ولایت را تا ظهور حضرت صاحب‌الزمان (عج) بر دوش می‌کشیم

او خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله با تبعیت از رهبر معظم انقلاب، این مسیر را تا سپردن پرچم به دست حضرت صاحب‌الزمان (عج) ادامه خواهیم داد.

بوربور از فعالان فرهنگی شهرستان ورامین نیز در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نقش خانواده‌اش در قیام ۱۵ خرداد گفت: پدر همسرم از حاضران در آن روز تاریخی بود و روایت‌های او نشان می‌دهد مردم با درک تکلیف الهی، جان خود را در کف دست گرفتند و برای حمایت از امام‌ خود به میدان آمدند.

وی افزود: امروز بر ما بانوان ایرانی واجب است تا با تحصیل علم و تربیت نسل مهدوی، زمینه‌ساز استقلال علمی، فرهنگی و اعتقادی کشور باشیم و از وابستگی به بیگانه رهایی یابیم.

بوربور با اشاره به فرمایش معروف حضرت امام مبنی بر اینکه «انتظار فرج از نیمه خرداد کشم» تصریح کرد: این کلام نشان می‌دهد که قیام ۱۵ خرداد منشأ حرکت بزرگ مهدوی در این عصر بوده است و ما باید ادامه‌دهنده این مسیر باشیم.

پرچم ولایت را تا ظهور حضرت صاحب‌الزمان (عج) بر دوش می‌کشیم

یاسین خسروآبادی یکی از نوجوانان حاضر در راهپیمایی نیز در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ما نسل جدید باید بدانیم که راه شهدا با خون نوشته شده و نباید بگذاریم که این مسیر فراموش یا کمرنگ شود.

او گفت: دشمنان تصور نکنند نسل امروز بی‌تفاوت است؛ ما ادامه‌دهنده راه شهدا هستیم و تا آخر پای ولایت و اسلام ایستادگی خواهیم کرد.

شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی با سر دادن شعارهایی نظیر «لبیک یا خامنه‌ای»، «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» و «مرگ بر آمریکا» بار دیگر با آرمان‌های انقلاب و رهبری تجدید پیمان کردند و وفاداری خود به خط امام و شهدا را به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha