• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404031509704
  • منبع : نمایندگی سمنان

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهدیشهر:

قیام ۱۵ خرداد نقطه آغازین بیداری اسلامی است

قیام ۱۵ خرداد نقطه آغازین بیداری اسلامی است

ایسنا/سمنان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهدیشهر، از قیام ۱۵ خرداد به عنوان نقطه آغازین بیداری اسلامی نام برد.

محسن سراج ۱۵ خرداد در آیین بزرگداشت امام راحل در مهدیشهر با اشاره به اهمیت قیام تاریخی ۱۵ خرداد در سال ۴۲، اظهار کرد: قیام ۱۵ خرداد در حقیقت آغازگر فروپاشی سلسله پهلوی و پایه‌گذار انقلاب اسلامی بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری مهدیشهر وی از ۱۵ خرداد به عنوان یک حرکت و قیام مردمی نام برد و افزود: این قیام که در شهرهای مختلفی مانند قم، ورامین و تهران شکل گرفت، توسط رژیم پهلوی سرکوب شد اما آتش بیداری اسلامی را شعله‌ور ساخت.

سراج مهم‌ترین شاخصه امام خمینی(ره) را تشکیل حکومت اسلامی پس از ۱۴۰۰ سال دانست و گفت: وظیفه پیامبران، تشکیل حکومت دینی است و در غیبت امام معصوم، این وظیفه بر عهده فردی است که از نظر سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نزدیک‌ترین شخصیت به امام معصوم باشد. امام خمینی این وظیفه خطیر را با تکیه بر ایمان و پشتوانه مردمی انجام داد.

وی با اشاره به فقدان حکومت دینی پس از حکومت کوتاه امام حسن مجتبی(ع)، افزود: در تاریخ اسلام تلاش‌هایی مانند حکومت مختار و آل بویه صورت گرفته، اما هیچ‌ کدام به استقرار واقعی حکومت اسلامی منجر نشد. امام خمینی اما توانست با اتکا به برنامه‌های دقیق اسلامی، حکومتی بر پایه احکام دین برپا کند.

سراج با تأکید بر اینکه خداوند در تمام ابعاد فردی و اجتماعی برای انسان برنامه دارد، تصریح کرد: اجرای این برنامه‌ها تنها در قالب حکومت اسلامی ممکن است؛ حکومتی که بتواند احکام قضایی، اقتصادی و حتی نظامی اسلام را پیاده کند و در برابر تهدیدات داخلی و خارجی پاسخگو باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهدیشهر، دومین ویژگی امام خمینی(ره) را احیای روحیه خودباوری در مردم ایران عنوان کرد و افزود: در دوران دو سلسله قاجار و پهلوی، ملت ایران بارها تحقیر شد. رضاخان و پسرش به دستور انگلیس آمدند و رفتند. اما امام توانست ملت ایران را به خودباوری برساند؛ خودباوری‌ای که از فتح لانه جاسوسی آغاز شد و به تولید دارو، پهپاد، فناوری فضایی و تسلیحاتی در جمهوری اسلامی ایران انجامید.

وی به نقش الهام‌بخش امام در هدایت روحیه جهاد و مقاومت اشاره کرد و گفت: در همان روزهای ابتدایی پس از جنگ، شهید فکوری خبر از کمبود کامل قطعات هواپیما داد اما امروز جمهوری اسلامی ایران صادرکننده پهپاد به روسیه و دیگر کشورهاست.

سراج گفت: این خودباوری در ایران محدود نمانده و امروز در فلسطین، لبنان و بسیاری از کشورهای اسلامی نیز امتداد یافته است. مقاومت‌هایی مانند حزب‌الله و حماس، دیگر به گرایش‌های چپ‌گرا وابسته نیستند بلکه با الهام از انقلاب اسلامی، در برابر صهیونیسم ایستادگی می‌کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهدیشهر ادامه داد: شاخص سوم امام خمینی، بیداری اسلامی و جهانی بود. امام با نام‌گذاری روز قدس در سال ۱۳۵۸، آغازگر حرکتی جهانی علیه ظلم صهیونیستی شد. امروز در انگلستان و آمریکا نیز شاهد راهپیمایی‌هایی در حمایت از فلسطین هستیم.

سراج افزود: در شرایطی که رسانه‌های جهان در اختیار صهیونیست‌هاست، جوانان ایرانی با تولید محتوای مقاومت، موج بیداری را به دیگر ملت‌ها رسانده‌اند.

وی به پیشرفت‌های فکری جامعه ایرانی پرداخت و تاکید کرد: این رشد فکری و معنوی، به برکت نفس‌های پاک امام و استمرار راه ایشان توسط رهبر معظم انقلاب است.

وی با اشاره به معنویت درونی فرماندهانی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: این تربیت معنوی و انقلابی در سایه حکومت اسلامی ممکن شد. سراج از نسل جدید جوانان حزب‌اللهی به‌عنوان سرمایه‌ای بی‌بدیل برای آینده انقلاب یاد کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهدیشهر با اشاره به برهم زدن نظم دو قطبی حاکم بر جهان توسط امام، خاطرنشان کرد: در دوران انقلاب، آمریکا نماد سرمایه‌داری و شوروی نماد کمونیسم بودند، اما امام با شعار "نه شرقی، نه غربی" نظامی جدید بنیان نهاد که نه سلطه‌پذیر بود و نه سلطه‌گر. این تغییر نظم جهانی، خشم غرب را برانگیخت و آن را گناه نابخشودنی امام دانستند.

سراج تأکید کرد: انقلاب اسلامی با هدف زمینه‌سازی ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) ادامه دارد و حفظ حکومت اسلامی، از اوجب واجبات است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha