علیرضا شهرکی امروز سهشنبه در مراسم تجلیل از علی امیریان دومیدانی کار استان و تیم ملی افزود: با توسعه فضای ورزشی قهرمانی استان سیستان و بلوچستان به کمک قهرمانان ملی و بین المللی، شاهد کاهش بزهکاریها و آسیبهای اجتماعی از طرفی ایجاد شور و نشاط در جامعه خواهیم بود لذا اولین اقدام تغییر نگاه مدیران است.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای ورزشکاران استان در مسابقات جهانی و آسیایی، از آنان به عنوان «سربازان جبهه ورزشی» یاد کرد افزود: ورزشکاران نقش مهمی در بالا بردن پرچم جمهوری اسلامی در سطح بینالمللی خواهند داشت.
در جریان برگزاری بیست و ششمین دوره مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا (۲۰۲۵ کرهجنوبی)، علی امیریان دونده نخبه از استان قهرمان پرور سیستان و بلوچستان* در فینال ماده ۸۰۰ متر موفق شد با ثبت رکورد یک دقیقه و ۴۴ ثانیه و ۹۷ صدم ثانیه، نایب قهرمان شده و مدال ارزشمند نقره دوومیدانی بزرگسالان پس از سالها برای استان به ارمغان بیاورد.
همچنین علی امیریان غزال تیزپای سیستان و بلوچستان در ماده ۱۵۰۰ متر تنها با اختلاف چند صدم ثانیه از کسب دومین مدال آسیایی کوتاه باز ماند.
انتهای پیام
نظرات