• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404032113706
  • خبرنگار : 50187

به مناسبت دهه امامت و ولایت؛

۱۱۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد استان کرمان افتتاح شد

۱۱۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد استان کرمان افتتاح شد

ایسنا/کرمان امروز ۲۱ خرداد و به مناسبت دهه امامت و ولایت و با حضور فرماندار کرمان، رئیس نظام مهندسی ساختمان و جمعی از مسئولان، ۱۱۰ واحد مسکن مددجویان کمیته امداد استان کرمان افتتاح شد.

ناصر عسکری‌نژاد مدیرکل کمیته امداد استان کرمان در این مراسم بیان کرد: این واحدهای مسکونی با اعتباری بالغ بر ۸۸ میلیارد تومان طی سال گذشته برای مددجویان در سراسر استان احداث شده است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری بیش از ۲۰۰۰ واحد مسکن مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان افتتاح و تحویل خانوارها شود.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان به دیگر برنامه‌های این نهاد در دهه امامت و ولایت اشاره و بیان کرد: افتتاح ۱۱۰ طرح اشتغال مددجویی با اعتباری بالغ بر ۱۶۵ میلیارد ریال، اهداء ۱۸۹ سری جهیزیه با اعتبار ۹۴ میلیارد ریال، پرداخت بیش از ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه، سرکشی از ایتام سادات، تجلیل از خیران سادات و توزیع بیش از یک میلیون پرس غذای گرم در قالب اطعام علوی از جمله این برنامه‌هاست.

وی گفت: امیدواریم با همت خیران، مسئولان و مردم دیار کریمان شاهد تداوم اینگونه خدمت‌ها باشیم.

عسکری‌نژاد بیان کرد: هم اکنون بیش از ۵۰۰۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان نیاز به بازسازی، مقاوم‌سازی و احداث مسکن دارند که امیدواریم بتوانیم با کمک خیران و همت مسئولان مشکل مسکن این خانواده‌ها را برطرف کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha