به گزارش ایسنا، سرهنگ فرجاله اسدالهی روز پنجشنبه ۲۲خرداد گفت: طی گزارش شهروندان به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، مبنی بر فعالیت یک واحد تولیدی سوسیس و کالباس غیرمجاز و غیربهداشتی در شهرستان، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان فردیس بیان کرد: پس از اطمینان از اطلاعات و با هماهنگی قضایی، مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی این فرماندهی به محل مورد نظر اعزام و این واحد تولیدی را که در شرایط کاملاً غیربهداشتی بود پلمب کردند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه مسئول این واحد غیرمجاز بازداشت و مواد اولیه و محصولات تولیدی به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد، گفت: پرونده در این خصوص تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد.
اسدالهی با تقدیر از گزارش خوب و احساس مسئولیت شهروندانی که این مورد را به پلیس گزارش کردند، خاطرنشان کرد: امنیت بهداشتی و سلامت مردم از مهمترین خطوط قرمز پلیس است که در این خصوص در برخورد با متخلفین هیچ گونه اغماضی صورت نخواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات