• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404032315169
  • خبرنگار : 71299

امام جمعه ایلام:

صهیونیست‌ها منتظر پاسخ سخت و قاطع باشند

صهیونیست‌ها منتظر پاسخ سخت و قاطع باشند

ایسنا/ایلام امام جمعه ایلام گفت: رژیم صهیونیستی با اقدام احمقانه امروز، منتظر پاسخ قاطع، سخت و بازدارنده و پشیمان‌کننده جمهوری اسلامی ایران باشد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلین اله‌نور کریمی‌تبار امروز ۲۳ خرداد در خطبه‌های نماز جمعه شهر ایلام در مصلی امام خمینی (ره) در خصوص اقدام جنایتکارانه صهیونیست‌ها اظهار کرد: این رژیم جعلی گمان می‌برد با شهادت فرماندهان و دانشمندان ایران اسلامی، ما مرعوب می‌شویم، در حالی که این شهادت‌ها نشانه روحیه شهادت‌طلبی ماست.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در پیام امروزشان فرمودند که صهیونیست‌ها منتظر پاسخ جنایت‌های خود باشند و پاسخی سخت و قوی خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام ادامه داد: ما از ابتدای انقلاب اسلامی حوادث سختی را پشت سر گذاشته ایم و الان شرایط ما متفاوت است و بسیار قوی‌تر هستیم و خللی در طی این مسیر پر برکت پیش نمی‌آید.

کریمی‌تبار افزود: تعیین تکلیف نیروهای مسلح از سوی مقام معظم رهبری لحظاتی پس شهادت فرماندهان عزیز ما، نشان از اقتدار نیروهای مسلح و تدبیر فرمانده کل قوا است، دشمن بزدل بداند شهادت، عامل پیشروی و شتاب انقلاب اسلامی در مسیر خود است.

امام جمعه ایلام توضیح داد: تعدادی از فرماندهان ما در محل کار به شهادت رسیده‌اند، ما افتخار می‌کنیم که چنین پاسداران و خدمتگزارانی داریم که در دل شب، در حال خدمت هستند و دانشمندان ما که زندگی ساده و عادی در بین مردم داشتند، دشمن تحمل حضور چنین نیروهای خدومی را ندارد.

وی گفت: درنده‌خویی رژیم صهیونیستی چیز عجیبی نیست آن‌ها در کودک‌کشی و و جنایت و درنده‌خویی نظیر ندارد و ذات جنایت‌پیشه‌ای دارد.

کریمی‌تبار تشریح کرد: توان جمهوری اسلامی بسیار بالاست و خدشه‌ای نمی‌بیند و دشمنی که برابر مردم بی‌سلاح غزه توانش را از دست داده است در برابر توان رزمندگان ما مزه سخت انتقام را خواهد چشید.

امام جمعه ایلام با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان ایلام گفت: مصوباتی بسیار خوبی در این سفر برای توسعه استان داشتیم و رئیس جمهور در جریان توانمندی‌های و ظرفیت‌های استان قرار گرفت.

پس از برگزاری نماز جمعه ایلام، نمازگزاران با حضور در راهپیمایی علیه اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی شرکت کردند و انزجار خود از این رژیم منحوس اعلام کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha