• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404032315227
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی خبر داد

برگزاری برنامه‌های غدیر با حال و هوای حماسی و گرامیداشت شهدای حمله تروریستی

برگزاری برنامه‌های غدیر با حال و هوای حماسی و گرامیداشت شهدای حمله تروریستی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از برگزاری ویژه برنامه‌های روز غدیر در استان با حال و هوای حماسی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی رژیم موقت صهیونیستی خبر داد.

حجت الاسلام سیدمحمود حسینی جمعه ۲۳ خرداد درباره چگونگی برگزاری جشن‌های غدیر با توجه به حماقت اسرائیل خبیث و شهادت چند تن از فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای گفت: ضمن محکومیت این اقدام بزدلانه و طلب علو درجات برای شهدای گرانقدر این حمله، برای کوری چشم دشمنان امامت و ولایت تمام برنامه‌های عید غدیر با رویکرد حماسی و انقلابی برپا خواهند شد.

وی ادامه داد: رویکرد برنامه این است که ایستگاه‌های صلواتی و موکب داران بجای پخش سرودهای شاد ویژه روز غدیر از سرودهای حماسی و انقلابی استفاده شود و یاد و خاطره شهدای گرانقدر این حمله بزدلانه در برنامه‌های جشن و مهمانی ویژه این روز گرامی داشته خواهد شد و ضمن تبلیغات محیطی در خصوص این شهدا، احسان و خدمات رسانی‌ها به نیت شهدای این اقدام تروریستی انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان، به گفته او، در صورت تغییر وضعیت و صدور دستورات مقتضی از سوی مقامات امنیتی، اجرای دستورات آنها ضروری است و اقدامات لازم در این زمینه اطلاع رسانی و انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha