• شنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404032415629
  • خبرنگار : 90111

نگرانی روزنامه ایتالیایی از وضعیت طارمی در ایران

نگرانی روزنامه ایتالیایی از وضعیت طارمی در ایران

روزنامه سرشناس ایتالیایی از وضعیت طارمی در پی حملات رژیم صهیونیستی به ایران سخن به میان آورد.

به گزارش ایسنا، تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران ادامه دارد و این باعث شده تا روزنامه سرشناس لا گاتزتا دلو اسپورت ایتالیا درباره وضعیت طارمی در ایران سخن به میان آورد.

این روزنامه ایتالیایی نوشت: طارمی در ایران گیر کرده است و نتوانسته راهی آمریکا شود تا اینتر را همراهی کند. حریم هوایی ایران به خاطر جنگ با اسرائیل بسته شده است و این باعث شده تا مهاجم ایرانی اینتر در تهران بماند.

گاتزتا دلواسپورت در ادامه نوشت: اینتر در تماس با مهدی طارمی است تا سعی کند راه حلی برای این بازیکن پیدا کند اما وضعیت پیچیده است و به نظر می رسد که حل کردن آن در ساعات آینده باتوجه به شدت گرفتن درگیری دشوار است.

مهدی طارمی با اینتر قرارداد دارد. گمانه زنی ها درباره جدایی این بازیکن از نرآتزوری زیاد است و باید دید که آیا این مهاجم ایرانی در برنامه های سرمربی جدید اینتر جای دارد یا خیر.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha