• شنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404032415971
  • خبرنگار : 71498

رژیم صهیونیستی فاز ۱۴ پارس جنوبی را هدف گرفت

رژیم صهیونیستی فاز ۱۴ پارس جنوبی را هدف گرفت

ساعتی پیش یک ریزپرنده اسرائیل به یکی از پالایشگاه‌های بخش خشکی فاز ۱۴ پارس جنوبی برخورد کرد و سبب انفجار در این پالایشگاه شد.

به گزارش ایسنا، بر اثر این حمله بخش‌هایی از این فاز دچار حریق شده است و هم‌اکنون ماشین‌های آتش‌نشانی در حال اطفای حریق هستند.

طبق اعلام منبع آگاه به ایسنا، این حمله با ریزپرنده‌ای شبیه پهپاد رخ داده است.

بر اساس اطلاعیه وزارت نفت در این رابطه در پی حمله عصر روز شنبه ٢۴ خرداد رژیم جعلی صهیونیستی، فاز ۱۴ پارس جنوبی و پالایشگاه گازی فجر جم هدف قرار گرفتند. به‌دنبال این حادثه، با حضور سریع و به‌موقع نیروهای عملیاتی صنعت نفت، عملیات مهار و کنترل حریق آغاز و در کوتاه‌ترین زمان ممکن آتش‌سوزی به‌طور کامل مهار شد.

خوشبختانه تاکنون تلفات جانی از این دو حادثه گزارش نشده است.

از مردم و رسانه‌ها درخواست می‌شود اخبار و اطلاعات صنعت نفت را صرفاً از طریق منابع رسمی دنبال کرده و از توجه به شایعات و اخبار تأییدنشده خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha