• چهارشنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404032818648
  • خبرنگار : 71649

تشریح آخرین اقدامات شهرداری تهران طی روزهای اخیر؛

از اجرای عملیات کاشت پالم تنه‌های غول پیکر در منطقه ۱۸ تا بهسازی ۱۹۲ ایستگاه اتوبوس در منطقه ۲۲

از اجرای عملیات کاشت پالم تنه‌های غول پیکر در منطقه ۱۸ تا بهسازی ۱۹۲ ایستگاه اتوبوس در منطقه ۲۲

در راستای اقدامات اخیر شهرداری تهران طی روزهای اخیر، طرح مرمت و تعمیر آبخوری بوستان‌های محله‌ای و فرامنطقه‌ای منطقه ۲۲ به عنوان محدوده غربی شهر تهران به اجرا در آمد.

به گزارش ایسنا، شهرداری‌های مناطق مختلف پایتخت طی روزهای گذشته در حوزه‌های مختلف از جمله فنی و عمران و خدمات شهری پروژه‌های مختلفی را به پایان رسانده‌اند یا به اجرا خواهند رساند.

طرح نگهداشت ایستگاه‌های اتوبوس طی ۶ ماه گذشته در ۱۹۲ ایستگاه اتوبوس منطقه ۲۲ به اجرا در آمد؛ این طرح شامل اقداماتی مانند رنگ‌آمیزی، تعمیر ایستگاه و تعویض شیشه‌های و نصب تابلو بوده است.

هدف اصلی اجرای آن، ایجاد فضایی راحت و ایمن برای شهروندانی است که از اتوبوس به عنوان وسیله حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند. این طرح به طور مستمر ادامه خواهد داشت و در فازهای بعدی، سایر ایستگاه‌های مورد بهسازی و نوسازی قرار خواهند گرفت.

شهرداری منطقه ۲۲ در طرحی دیگر مرمت و تعمیر آبخوری بوستان‌های محله‌ای و فرامنطقه‌ای منطقه۲۲ را به عنوان محدوده غربی شهر تهران به اجرا در آورد.

همچنین شهرداری منطقه یک اعلام کرد با توجه به درخواست ساکنان محله امامزاده قاسم (ع) مبنی بر نبود مرکز درمانی در محله و وجود معابر پرشیب و باریک که خدمات رسانی امدادی را با مشکل مواجه می‌کرد، این منطقه ساخت یک مرکز درمانی به مساحت ۴۰۰ متر مربع را در پروژه‌های احداثی امسال قرار داد و به زودی آغاز می‌کند.

براین اساس این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۹ میلیارد تومان در داخل سرای محله امامزاده قاسم با در نظر گرفتن بخش‌ها و کاربری های مختلفی از جمله محل استقرار پزشکان، خدمات کاردرمانی، اورژانس و ... احداث خواهد شد.

در راستای اجرای طرح‌های مختلف شهری دیگری، منطقه ۱۸ تهران اجرای عملیات کاشت پالم تنه‌های غول پیکر یا به عبارتی گونه غیر مثمر نخل خرما را در دستور کار قرار داد و این پروژه در نقاط استراتژیک و شاخص در بلوار خلیج فارس خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha