• پنجشنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404032919084
  • خبرنگار : 51022

نماینده مردم گلستان در خبرگان رهبری:

اتحاد و همبستگی امت اسلامی زمینه نابودی شکست رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند

اتحاد و همبستگی امت اسلامی زمینه نابودی  شکست رژیم صهیونیستی  را فراهم می‌کند

ایسنا/گلستان نماینده مردم گلستان در خبرگان رهبری با بیان اینکه اتحاد و همبستگی امت اسلامی زمینه شکست رژیم صهیونیستی را فراهم خواهد کرد، گفت: ملت ایران، که در طول تاریخ انقلاب اسلامی بارها مقاومت خود را به اثبات رسانده، در برابر این جنایت نیز سربلند و استوار خواهد ایستاد.

حاج کمال آخوند غراوی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن محکوم کردن اقدامات خبیثانه رژیم صهیونیستی اسرائیل و شهادت سرداران و فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای کشور اظهار کرد: این جنایت، بار دیگر چهره پلید رژیم کودک‌کش صهیونیستی را به جهانیان نشان داد و عزم ملت ایران را برای مقاومت در برابر ظلم و تجاوز تقویت کرد.

وی گفت: در سالیان اخیر خوی وحشی‌گری و ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی بیش از پیش خود را نشان داده و آنها نه تنها از جنایات بی‌شمار و هولناک خود شرمسار نیستند؛ بلکه به آن افتخار هم می‌کنند.

نماینده مردم گلستان در خبرگان رهبری تصریح کرد: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران، اژدهایی را که از مقاومت حمایت می‌کرد، به حرکت درآورد و با این اقدام امنیت خود را تهدید کرد و آینده‌اش را به خطر انداخت.

آخوند غراوی با تاکید بر اینکه ملت ما ملتی مقتدر بوده و ما نباید  از خود ضعف نشان بدهیم، گفت: باید با اتحاد و برادری همه پشت ولی‌فقیه بایستیم، این اتحاد و انسجام زمینه شکست رژیم صهیونیستی را فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha