حسین طاهری فرد، معاون صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی قم در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، زمینهسازی جهت بهرهمندی بهینه از امکانات و قابلیتهای موجود در بخش کشاورزی استان، تنوع بخشی به فعالیتهای اقتصادی، فراهم کردن زمینه اشتغال و افزایش درآمد کشاورزان، تولید و تامین بخشی از کالاهای اساسی مورد نیاز کشور جهت دستیابی به امنیت غذایی، شناخت فرصتهای نسبی، منطقهای و امکان سنجی استقرار صنایع تبدیلی و غذایی از جمله فعالیتهای معاونت صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی است.
طاهری فرد در ادامه، افزایش صادرات کالاهای غیرنفتی بر اساس مزیتهای نسبی و رقابتی، برنامهریزی و نظارت بر صدور مجوز و انجام اقدامات لازم به منظور ایجاد توسعه و حمایت از صنایع تبدیلی، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، حمایت و تشویق سرمایه گذاران در فعالیتهای اشتغالزایی مربوط به صنایع تبدیلی و تکمیلی، اعلام نیازهای مالی و اعتباری در جهت ارائه تسهیلات برای حمایت از صنایع، نظارت مستمر بر فعالیتها و اقدامات اجرایی و بررسی نقاط قوت و ضعف را را از دیگر اهداف معاونت صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی برشمرد.
وی با بیان اینکه فساد پذیری، فصلی بودن، تنوع کمی و کیفی در صنایع تبدیلی اثرگذار است، گفت: فساد پذیری محصول به خصوص محصولات سریع الفساد و همچنین مقطعی بودن تولید و نیاز مصرف کنندگان در طول سال ضرورت دارد محصولات را به نوعی تولید، برداشت و فرآوری کنیم که با حداقل ضایعات پاسخگوی نیاز دائمی مصرف کنندگان باشیم.
طاهری فرد، بازدید مستمر از واحدها و نواحی صنعتی، تشکیل پرونده و ارائه تسهیلات بانکی، مشاوره و توجیه فنی متقاضیان صنایع تبدیلی و غذایی، بررسی طرحهای ارائه شده متقاضیان صنایع تبدیلی و تکمیلی، بررسی و نظارت منظم و مستمر بر ظرفیت عملی واحدها (میزان صادرات و اشتغالهای ایجاد شده در واحدهای تولیدی) و مشارکت در برپایی نمایشگاهها را از اهم فعالیتهای جهادکشاورزی استان قم در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی معرفی کرد.
معاون صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی قم، ۲۰۶ مورد بازدید از طرح و تسهیلات مشاغل خانگی و مشاوره به متقاضیان، صدور ۷ مجوز بازسازی و نوسازی، بازدید از ۳۱ واحد تولیدی و رصد ظرفیت عملی آنها، بازدید از ۱۸ واحد تولیدی جهت تهیه گزارش کارشناسی صدور مجوزهای سامانه سماک را از دیگر اقدامات صورت گرفته معرفی کرد.
انتهای پیام
نظرات