• یکشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404040100582
  • خبرنگار : 50649

امام جمعه شیراز:

مردم باید از تأمین کالاهای اساسی اطمینان داشته باشند / آمریکا از ایران سیلی می‌خورد

مردم باید از تأمین کالاهای اساسی اطمینان داشته باشند / آمریکا از ایران سیلی می‌خورد
عکس آرشیوی است

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به نزدیکی ایام محرم و اهمیت آرامش روانی مردم در تأمین نذورات، بر لزوم اطمینان‌بخشی به جامعه در زمینه تأمین کالاهای اساسی تأکید کرد و گفت: همان‌گونه که حضرت ابراهیم (ع) بت‌ها را شکست، ملت بزرگ ایران نیز بت زمانه یعنی آمریکا را درهم خواهد شکست.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام یکشنبه، اول تیر در دیدار با شماری از مسئولان اصناف فارس که به مناسب روز ملی اصناف در شیراز انجام شد، به در پیش‌رو بودن ماه محرم اشاره کرد و گفت: مردم در این ماه برای امام حسین (ع) و اهل بیت (ع) نذری می‌دهند و باید خاطرشان از تامین کالاهای اساسی راحت باشد، اینکه مردم بدانند اقلام اساسی تامین است و شرایط در این برهه حساس مطلوب است مایه دلگرمی است.

وی ضمن محکوم کردن تجاوز آمریکا و اسرائیل به خاک کشورمان تأکید کرد: امت مسلمان و با عظمت ایران با یاری خدا، آمریکا بت بزرگ زمان را در هم می‌شکند، چراکه آمریکایی‌ها تنها زمانی که نفع خود را می‌خواهند به قوانین بین‌المللی پایبند هستند و در نهایت باز هم به نفع خود، این قوانین را به راحتی زیرپا می‌گذارند.

امام جمعه شیراز با تأکید بر اینکه آمریکا باید سیلی بخورد و خداوند نیز مقدر کرده است که این سیلی را از ایران بخورد، گفت: مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی نباید اظهار ضعف کنیم چون بر جسارت آنان افزوده می‌شود.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: مردم ایران عزم و اراده جدی برای از پای درآوردن این شیاطین زمان دارند و تقابل بین حکومت اسلامی با آمریکا و اسرائیل به نفع مظلومان عالم است.

نماینده ولی فقیه در فارس تاکید کرد: ملت ایران به حمایت سایر کشورها نیاز ندارند و با تکیه بر ایمان خود به خدای متعال همواره پیروز میدان‌ها بوده‌اند.

وی از زحمات اتاق اصناف مرکز استان فارس به دلیل تلاش برای کنترل بازار و تأمین کالاهای اساسی به عنوان اقدام جهادی ارزشمندی یاد و از آن قدردانی کرد و گفت: وقتی مردم مطلع می‎‌شوند درباره کالاهای اساسی کم و کسری وجود ندارد، اثر روحی مطلوبی دارد و حفظ آرامش جامعه را در پی دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: در استان فارس در تامین کالاهای اساسی وضعیت مطلوبی داریم و وزیر جهاد کشاورزی نیز اعلام کرده است که برای تامین کالاهای اساسی خود نیاز به واردات از کشورهای دیگر نداریم.

آیت‌الله دژکام درباره گرانی هم اظهار کرد: گرانی باید کنترل شود و باید اصناف از خرید مردم خوشحال باشند، چراکه پدافند غیرعامل می‌گوید انبار کردن تمام کالاها در یک نقطه در هجمه دشمن ممکن است نابود شود اما وقتی مردم کالاها را بخرند و به منازل ببرند هم مایحتاج‌شان و آرامش خاطرشان تامین شده و هم کالاها تقسیم می‌شود که نگهداری آن‌ها امن‌تر می‌شود.

امام جمعه شیراز گفت: مردم شجاع ما از زن و مرد با تمام مخاطرات با بچه کوچک در نماز جمعه شرکت می‌کنند و به خاطر میهن خود همواره تمام مخاطرات را با ایمان به خدا به جان می‌خرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha