• دوشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404040200894
  • خبرنگار : 71649

معاون استاندار تهران اعلام کرد

مشکلی در تأمین آرد نانوایی‌های استان تهران وجود ندارد/ توزیع ۲۰ هزار تن برنج دولتی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اصلاح قیمت روغن

مشکلی در تأمین آرد نانوایی‌های استان تهران وجود ندارد/ توزیع ۲۰ هزار تن برنج دولتی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اصلاح قیمت روغن

معاون امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به بازنگری استانداری در حوزه آرد و نان گفت: در شرایط کنونی کارخانه‌های آرد صنعتی به مدد آمدند و با حداکثر ظرفیت، تولید انجام شده است و اجازه داده نشد در مایحتاج مردم مشکلی به وجود بیاید.

حشمت‌الله عسگری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت تأمین آرد و نان در استان تهران، بیان کرد: در این حوزه بازنگری داشتیم؛ تقریبا برای تأمین کل آرد مورد نیاز سطح استان تدبیر شد و در اختیار شبکه‌های توزیع قرار گرفت. آرد فوق العاده مورد نیاز هم در اختیار شهرستان‌های استان تهران قرار داده شد و نانواهایی که پای کار بودند تشویق شدند و آرد مازاد آن‌ها را برای سه شیفت کاری تأمین کردیم.

برخورد با نانوایی‌هایی که چند روز تعطیل کردند 

به گفته معاون استاندار تهران، در مورد نانواهایی که چند روز متوالی تعطیل کردند نیز برخورد قانونی صورت گرفت و در ادامه نیز برخورد می‌شود.

آرد نانوایی‌هایی که مازاد مصرف می‌کردند، تأمین شد

هیچ مشکلی در تأمین آرد نانوایی‌های استان تهران وجود ندارد

وی اظهار کرد: یک سیستم آرد حمل فوری نیز در نظر گرفتیم و به کمک شهرداری‌ها و دستگاه‌های مربوطه خدمات رسانی می‌شود، به سرعت آرد نانوایی‌هایی که مازاد مصرف می‌کردند را تأمین کردیم و در این خصوص هیچ مشکلی برای مردم وجود ندارد؛ کارخانه‌های آرد صنعتی هم به مدد آمدند و با حداکثر ظرفیت، تولید انجام شده است و اجازه داده نشد در مایحتاج مردم مشکلی به وجود بیاید.

توزیع ۲۰ هزار تن برنج دولتی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان تهران

معاون اقتصادی استانداری تهران همچنین با اشاره به وضعیت برنج در استان تهران نیز گفت: در مورد تأمین برنج استان اقدامات بسیار خوبی انجام شد و برنج دولتی در کنار برنجی که در بازار است، تخصیص داده شد. ۲۰ هزار تن برنج در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای قرار گرفت و از چند روز گذشته تولید به سرعت در حال انجام است.

اصلاح قیمت روغن در سطح استان تهران و عرضه در بازار

وی درباره موجودی روغن در سطح استان هم عنوان کرد: به دلیل اینکه قیمت آن از ماه‌ها پیش اعلام نشده بود، محدودیت در بازار داشتیم؛ اما اصلاح قیمت انجام شد و از پنجشنبه گذشته روغن در حال عرضه است و از یکی دو روز آینده نیز به وفور روغن در بازار خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha