• دوشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404040200909
  • خبرنگار : 71516

حزب‌الله و اسقف مارونی‌های لبنان انفجار تروریستی دمشق را محکوم کردند

حزب‌الله و اسقف مارونی‌های لبنان انفجار تروریستی دمشق را محکوم کردند

حزب‌الله لبنان انفجار تروریستی در کلیسایی در حومه دمشق را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، حزب‌الله لبنان ضمن محکوم کردن حمله انتحاری در داخل کلیسایی در حومه دمشق اعلام کرد: تفکرات تکفیری جنایتکارانه به هیچ دین آسمانی ربط ندارد بلکه ساخته شیطانی صهیونیستی آمریکایی است که هر زمان که نیاز به ایجاد فتنه و دودستگی در میان کشورها و احیای درگیری‌ها و دودستگی‌ها باشد آن را به حرکت درمی‌آورند.

«محمد الخنسا» مسؤول روابط مسیحیان در حزب‌الله لبنان گفت: ما همبستگی کامل خود را با مردم سوریه اعلام و تأکید می‌کنیم این جنایت‌ها هرگز وحدت ملت سوریه را درهم نمی‌شکند.

همچنین «بشاره الراعی» اسقف مسیحیان مارونی لبنان حمله انتحاری به کلیسا در دمشق و هرگونه خشونت و تعدی به شهروندان و اماکن مقدس را محکوم و بر لزوم ترجیح دادن مذاکره و احترام به دیگری برای برقراری صلح فراگیر در سوریه و تمام منطقه تأکید کرد.

الراعی گفت: هدف قرار دادن مسیحیان در شرق کودتایی علیه حقیقت تاریخی شرق است.

یکشنبه، شبکه الجزیره اعلام کرد که انفجاری در منطقه الدویلعه در مرکز دمشق، پایتخت سوریه رخ داد. یک انفجار انتحاری، کلیسای مار الیاس در دمشق را لرزانده است.

منابع اعلام کردند که در پی این انفجار، ۲۰ تن کشته و ۵۳ تن زخمی شدند.

«نورالدین البابا» سخنگوی وزارت کشور دولت موقت سوریه اعلام کرد ارزیابی‌های اولین نشان می‌دهد داعش پشت این حمله است.

وی افزود: ما با طرف‌های ذیربط برای جمع آوری اطلاعات و انجام تحقیقات برای شناسایی عاملان تلاش می‌کنیم.

از حدود ۶ ماه پیش و بعد از کنار رفتن نظام «بشار اسد» از قدرت این بزرگترین حمله‌ای است که علیه مسیحیان سوریه صورت می‌گیرد.

طی ماه‌های اخیر سوریه شاهد درگیری‌ها و حملات علیه اقلیت‌ها بود که صدها کشته و زخمی برجای گذاشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha